Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől népszerűbb az unokatestv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől népszerűbb az unokatestvérem a pasik körében mint én?

Figyelt kérdés
12 évesen már volt "barátja" és onnantól kezdve mindig volt mellette valaki. 5-6 exét ismerem, de rajtuk kívül több is volt. Szeretem őt nagyon, de őszintén szólva semmi olyat nem látok rajta amitől népszerű lenne. Alacsony, mondjuk az alakja jó, vékony, de arcra szerintem nem szebb mint én, igaz jókat lehet vele hülyülni, de okosnak sem mondanám, bukdácsolt mindig a suliban pl. Mi a népszerűsége titka? Szerintem én is vagyok olyan mint ő, de nekem mégsem sikerül semmi...
2012. ápr. 10. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Szép arc, jó humor, jó kisugárzás.

Bár nem attól lesz jóarc, hogy 12 évesen barátja volt, és nem is attól menő valaki ha 14 évesen már nem szűz.

Én sem vagyok iskolába egy okostojás, ez tény év való, de remélem az élethez meg lesz kellően az eszem.

2012. ápr. 10. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ír ki megválaszolhatatlan filozófiai kérdéseket a gyakorira
2012. ápr. 10. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted nem szebb nálad, más szerint meg igen.
2012. ápr. 10. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak ri.bi:O
2012. ápr. 10. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm aki szebb mint én (ez nyilvánvaló) mégis ha bulizunk vagy bármi biztos engem fognak akarni felszednie előbb. Eddig nekem volt több párkapcsolatom, neki nagyjából egy rendes sem. Külsősöket megkérdezve azért mert ilyen a kisugárzásom. Mondjuk tényleg közvetlenebb vagyok az emberekkel, természetesebben viselkedek, nem nyekergek meg lötyögök össze vissza.
2012. ápr. 10. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól mert nem szebb, még lehet olyan kisugárzása a pasik felé, ami vonzza őket. Lehet, hogy neked nincs olyan kisugárzásod. Illetve azt is el tudom képzelni, hogy elterjedt az ismerősi körötökben, hogy mondjuk könnyen kapható, így sokan "ki akarják próbálni". Gondolom fiatalok vagytok, ilyenkor még erre megy a legtöbb pasi.
2012. ápr. 11. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!