Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm testvérével verekedtem!?
Náluk voltam,mert áthívtak engem is.
Már ismertem őt,meg a családját is. A gond az volt,hogy magyarán szólva leany*ázo,tt.. Kétszer is. Elsőnek úgy tettem,mintha nem is hallottam volna..Másodjára már nem bírtam tovább,bevertem az arcát.
Ugye több család tagok megvoltak hívva, és persze egyből én voltam a rossz fiú..Abban a pillanatban mikor bevertem az arcát,ő már a földön volt..És elhordtam mindennek,hogy mit képzel.. A többiek csak nézek,de nem szólaltak meg,hogy például igazat adjanak nekem.
A barátnőm ott volt akkor is,és ő is eljött velem. azonnal.
Könyörgött,hogy menjek vissza..De nem mentem. Szeretem őt, és ő is engem tudom! Most ki vagyok idegileg.
Aludni se bírok.
Egyszerűen annyira bánt, az egész..De még csak bocsánatot se kértek tőlem...Most tőlem várják? Hát várhatják..
Ennek ellenére nem szakítok a barátnőmmel...
Ha bocsánatot kérnek akkor úgy teszek,hogy elfelejtem..
De ez örökre bennem marad..
Mégis mit kellett volna tennem?Egyáltalán jól tettem, szerintetek?
Én 19/F a barátnőm 18/F és neki a tesója 21/F
Kemény vagy, vazze!!! :-)
A lényegtelen szerény véleményem pedig a következő:
A vendéglátónak a vendéggel szemben mindig előzékenynek és udvariasnak kell lenni, mert ezt diktálja a szokás. A vendég viszont ne éljen vissza ezzel.
Egy őstulok volt a leendő sógorjelölt, de lehet, hogy neked sem kellett vna KO-ra vágni. Én nem voltam jelen, és csak a leírásodból ismerem a sztorit, meg téged sem ismerlek, de egy kretén pofázása megérte neked ezt (én személy szerint már általánosban sem ugrottam az ilyen típusú szövegekre, de ezt -mint a példa is mutatja- embere és vérmérséklete válogatja), hogy most így megromoljon a kapcsolat a barátnőd családjával? És ha egyöntetűen ellened fordulnak mint egy kaffercsorda, akkor a lány vajon hová áll végül? Bár most még úgy néz ki, a te oldaladra, mert gondolom egy ilyen báttyal már neki is tele a puttonya.
Én megértelek, és pacsi, és tudom, hogy néha tényleg csak az erőszak az egyetlen megoldás, de azért mégis...az ember ne sz@rjon oda, ahonnan eszik. Mondom ezt neked úgy, hogy olyan príma sógornőm van, hogy egy pillanat alatt meg tudnám fejelni úgy, hogy az intenzíven ébredne - de mégsem teszem.
Mérlegelni kell! Végezz önvizsgálatot, kérj bocsánatot, hogy ilyen hirtelen voltál, és kérd meg a tesót, hogy a jövőben moderálja magát. Utólag pedig, amikor kettesben lesztek, halkan megjegyezheted neki, hogy "van még ott, ahonnan ez jött!".
jaja,egyetértek.
nagy csinnadrattával kérj bocsánatot mindenki előtt,amikor meg ketten vagytok nyugodtan fenyítsd tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!