Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm testvérével vereked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm testvérével verekedtem!?

Figyelt kérdés

Náluk voltam,mert áthívtak engem is.

Már ismertem őt,meg a családját is. A gond az volt,hogy magyarán szólva leany*ázo,tt.. Kétszer is. Elsőnek úgy tettem,mintha nem is hallottam volna..Másodjára már nem bírtam tovább,bevertem az arcát.

Ugye több család tagok megvoltak hívva, és persze egyből én voltam a rossz fiú..Abban a pillanatban mikor bevertem az arcát,ő már a földön volt..És elhordtam mindennek,hogy mit képzel.. A többiek csak nézek,de nem szólaltak meg,hogy például igazat adjanak nekem.

A barátnőm ott volt akkor is,és ő is eljött velem. azonnal.

Könyörgött,hogy menjek vissza..De nem mentem. Szeretem őt, és ő is engem tudom! Most ki vagyok idegileg.

Aludni se bírok.

Egyszerűen annyira bánt, az egész..De még csak bocsánatot se kértek tőlem...Most tőlem várják? Hát várhatják..

Ennek ellenére nem szakítok a barátnőmmel...

Ha bocsánatot kérnek akkor úgy teszek,hogy elfelejtem..

De ez örökre bennem marad..

Mégis mit kellett volna tennem?Egyáltalán jól tettem, szerintetek?

Én 19/F a barátnőm 18/F és neki a tesója 21/F

2012. aug. 20. 01:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Minden tisztelet a tiéd.
2012. aug. 20. 01:56
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kemény vagy, vazze!!! :-)

A lényegtelen szerény véleményem pedig a következő:

A vendéglátónak a vendéggel szemben mindig előzékenynek és udvariasnak kell lenni, mert ezt diktálja a szokás. A vendég viszont ne éljen vissza ezzel.

Egy őstulok volt a leendő sógorjelölt, de lehet, hogy neked sem kellett vna KO-ra vágni. Én nem voltam jelen, és csak a leírásodból ismerem a sztorit, meg téged sem ismerlek, de egy kretén pofázása megérte neked ezt (én személy szerint már általánosban sem ugrottam az ilyen típusú szövegekre, de ezt -mint a példa is mutatja- embere és vérmérséklete válogatja), hogy most így megromoljon a kapcsolat a barátnőd családjával? És ha egyöntetűen ellened fordulnak mint egy kaffercsorda, akkor a lány vajon hová áll végül? Bár most még úgy néz ki, a te oldaladra, mert gondolom egy ilyen báttyal már neki is tele a puttonya.

Én megértelek, és pacsi, és tudom, hogy néha tényleg csak az erőszak az egyetlen megoldás, de azért mégis...az ember ne sz@rjon oda, ahonnan eszik. Mondom ezt neked úgy, hogy olyan príma sógornőm van, hogy egy pillanat alatt meg tudnám fejelni úgy, hogy az intenzíven ébredne - de mégsem teszem.

Mérlegelni kell! Végezz önvizsgálatot, kérj bocsánatot, hogy ilyen hirtelen voltál, és kérd meg a tesót, hogy a jövőben moderálja magát. Utólag pedig, amikor kettesben lesztek, halkan megjegyezheted neki, hogy "van még ott, ahonnan ez jött!".

2012. aug. 20. 02:20
 23/24 anonim ***** válasza:

jaja,egyetértek.

nagy csinnadrattával kérj bocsánatot mindenki előtt,amikor meg ketten vagytok nyugodtan fenyítsd tovább.

2012. aug. 20. 02:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Én utánna a többiektől kértem volna bocsánatot h elbaszódott a hangulat , ne haragudjanak érte majd leléptem volna..
2012. aug. 20. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!