Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm testvérével verekedtem!?
Náluk voltam,mert áthívtak engem is.
Már ismertem őt,meg a családját is. A gond az volt,hogy magyarán szólva leany*ázo,tt.. Kétszer is. Elsőnek úgy tettem,mintha nem is hallottam volna..Másodjára már nem bírtam tovább,bevertem az arcát.
Ugye több család tagok megvoltak hívva, és persze egyből én voltam a rossz fiú..Abban a pillanatban mikor bevertem az arcát,ő már a földön volt..És elhordtam mindennek,hogy mit képzel.. A többiek csak nézek,de nem szólaltak meg,hogy például igazat adjanak nekem.
A barátnőm ott volt akkor is,és ő is eljött velem. azonnal.
Könyörgött,hogy menjek vissza..De nem mentem. Szeretem őt, és ő is engem tudom! Most ki vagyok idegileg.
Aludni se bírok.
Egyszerűen annyira bánt, az egész..De még csak bocsánatot se kértek tőlem...Most tőlem várják? Hát várhatják..
Ennek ellenére nem szakítok a barátnőmmel...
Ha bocsánatot kérnek akkor úgy teszek,hogy elfelejtem..
De ez örökre bennem marad..
Mégis mit kellett volna tennem?Egyáltalán jól tettem, szerintetek?
Én 19/F a barátnőm 18/F és neki a tesója 21/F
Vérzett az orra, de nem mondott semmit..Csak hallgatott,hogy szétalázom ott mindenki előtt..
Meg se mert szólalni..
Egyébként nem gondoltam volna magamról ezt,nem vagyok kigyúrt..Olyan átlagos vagyok..
Szóval ne ilyen kigyúrt emberre gondoljatok..
ja de lehet feljelent :S
paraszt lengőt adtam volna neki annak nincs meg a nyoma :D
Nem hiszem,hogy feljelentene..
Ahhoz gyáva..
Szerintem ne Te kérj bocsánatot, még ha idegen vagy se @nyázzon, főleg, hogy a tesója pasija vagy....
A barátnőddel legyél jóba továbbra is, egy ilyen kis pöts miatt nehogy szakítsatok.
A barátnőmmel már beszéltem telefonon..:)
Holnap át is jön,velem lesz egész nap..
Vicces,de kitakarítjuk a szobámat! Meg főzzünk stb..
Tehát vele semmi baj sincs.Imádok vele lenni:D
:)
és a pöts tesojárol nem mesélt hogy mondot e valamit rolad ?
Nem,csak kérdeztem hogy mi történt..
Csak lazán tönkre vágtam az életkedvet ott.De bírtam már tovább..
Majd holnap megbeszélem én vele..
Vagy ha kell a tesójával is, én nem tartok tőle..
Mindig van egy aki keresztbe tesz, most ő az..
De szerintem megtanulta a leckét,attól h idősebb,attól még nem császár..Meg mi az már,hogy én menjek el neki..Ott pattogtatott volna..
nem*
írni se tudok...tiszta ideg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!