Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm testvérével verekedtem!?
Náluk voltam,mert áthívtak engem is.
Már ismertem őt,meg a családját is. A gond az volt,hogy magyarán szólva leany*ázo,tt.. Kétszer is. Elsőnek úgy tettem,mintha nem is hallottam volna..Másodjára már nem bírtam tovább,bevertem az arcát.
Ugye több család tagok megvoltak hívva, és persze egyből én voltam a rossz fiú..Abban a pillanatban mikor bevertem az arcát,ő már a földön volt..És elhordtam mindennek,hogy mit képzel.. A többiek csak nézek,de nem szólaltak meg,hogy például igazat adjanak nekem.
A barátnőm ott volt akkor is,és ő is eljött velem. azonnal.
Könyörgött,hogy menjek vissza..De nem mentem. Szeretem őt, és ő is engem tudom! Most ki vagyok idegileg.
Aludni se bírok.
Egyszerűen annyira bánt, az egész..De még csak bocsánatot se kértek tőlem...Most tőlem várják? Hát várhatják..
Ennek ellenére nem szakítok a barátnőmmel...
Ha bocsánatot kérnek akkor úgy teszek,hogy elfelejtem..
De ez örökre bennem marad..
Mégis mit kellett volna tennem?Egyáltalán jól tettem, szerintetek?
Én 19/F a barátnőm 18/F és neki a tesója 21/F
A barátnőm 18/ L
elírtam,bocs
csak hétköznapi..
De nem akarom,azt h erőszakosnak állítsanak be..mert nem az vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!