Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz dolgot követtem el? [sztori]
Figyelt kérdés
Ma délután elmentem biciklizni (szokásos mindennapi tekerés, zenehallgatás közben) és amikor már jöttem hazafele (a bicikliút egy kis erdős részen megy át) ott láttam 3 srácot, vizipipáztak. Az egyik nagyon helyes volt. Elmentem mellettük, de kb. 700-800m gondolkodás után inkább visszafordultam, mert meg akartam ismerni őket :D Beszélgettünk stb.. És ami a lényeg, mondtam nekik hogy nincs otthon senki jöjjenek el hozzám.. a szüleim nyaralni vannak. Csókolóztam mind hármukkal, berugtunk, és most a "helyes srác" itt fekszik az ágyamban, holt részegen.. :S a két haverja haza ment. Mit csináljak vele ha felkel??2012. aug. 18. 20:29
12/14 anonim válasza:
Amilyen hülyék a mai fiatalok én nem lepődnék meg ha igaz lenne
13/14 anonim válasza:
és ha kirámolják a házikótokat? :O
14/14 anonim válasza:
Megvoltak a srácok 14 évesek? Ha nem akkor mehetsz a sittre pedofíliáért. Hiába az új törvény, visszamenőleg nem érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!