Lányok! Rosszkor rossz helyen ja na meg nem a megfelelő partnerrel szüzesség elvesztése? Sztori?
Szia. Én nagyon belezúgtam egy srácba. Jártunk, pettingeltünk (mindig a Margitszigeten), és egyszer mondta, hogy menjünk fel egy haverjához. Gondoltam, hogy lesz valami, de egy haverja is jött velünk, úgyhogy lemondtam a dologról.
Üldögéltünk, dumáltunk, amikor látom, hogy a pasim eltűnik a szekrény mögött... Hív, hogy menjek utána. Kiderült hogy a nappali másik fele, a szekrény mögött, a hálószoba. :) Na, elkezdett vetkőztetni, gumi fel (úgy remegett a kezem, hogy elvette a gumit, és ő nyitotta ki, rakta fel magára), és hajrá. Persze a barát ott ült a szekrények túloldalán... Ez a rossz idő, rossz hely...
Rossz személy? Rá két hónapra kiderült, hogy nős, és épp terhes a felesége! Egy világ tört össze bennem. :(
Az enyém tipikus "első" volt.És nagyon rossz!!!
Buliban voltunk a barátommal.Mentünk hazafelé,amikor félreállt valami földes útnál.
Akkor már gondoltam,hogy ennek nem lesz jó vége.
Nem így szerettem volna.
Hideg volt,autóban történt és ráadásul annyira erőszakos volt,hogy jobbnak láttam ha engedek neki.
Utána rá sem bírtam nézni és el sem tudtam képzelni,hogy mit szeretnek és élveznek annyira a szexben.
Még mindig fel tudom idézni azt az éjszakát - kristálytisztán - de azóta megtaláltam a nagy Ő-t és már annyira nem érdekel,hogy akkor mi történt.
Megmutatta,hogy milyen a szex akkor,amikor társul hozzá szeretet,gyengédség,odafigyelés és minden velejárója.Ilyenkor már nem szexről,hanem szeretkezésről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!