Szerintetek mennyire befolyásolhatja valakinek az életét ha nagyon rossz élmény volt a szüzesség elvesztése?
Ez most mindkét nemre vonatkozik? Én 21/F vagyok és még szűz. Bár remélem nemsokára megtalálom az igazit, és vele megtörténik. Mert fel nem adtam a keresést ettől még, továbbra is randizgatok.
Szóval hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem eléggé. De biztosra nem tudom, hiszen velem még nem történt meg.
De nem is szeretném megtenni részegen egy buliban egy hasonló állapotban lévő csajjal, prostival meg végképp nem.
szerintem és sok más nálam okosabb ember szerint is:
nagyon.
befolyásolja bizony. viszont nekem is rossz élmény volt az első, és utána a többi is, mással is.
DE szerelmes lettem egy emberbe (addig azthittem h voltam már szerelmes) és vele iszonyat jó volt, csak összevesztünk és megutáltam... szóval nemtudom, hogy most az volt a baj, hogy a többit nem szerettem, vagy valóban befolyásolja.
Nagyon befolyásolja, ha szerelmes a srácba, akkor jó lesz utána a szex mindenkivel, ha nem akkor csak unaloműzésből szexel. Két barátnőm is utálta az első szexet, nem amikor először farkat fogott a kezébe hanem amikor először fogadta be a nunijába, mindketten habzsolják a pasikat azóta, szinte havonta más pasival kefélnek. Így vezetik le ezt a fajta szorongást.
Részemről nem élveztem velük a szexet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!