Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi lehet? Miért ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi lehet? Miért ilyen? Nem értem.

Figyelt kérdés
Van egy srác X,tipikus jó pasi,szaladnak utána csajok,nekem is tetszett,neki senki nem kell. Megtetszettem neki,de ott jött a bökkenő,hogy unokatesójának is tetszettem,ő nyomult,majd szerelmes lett. Na itt elhatároztam,hogy hagyom mind a kettőt,mert annak nem lesz jó vége. Ha az egyikkel beszéltem,másik pukkadott,majd fordítva.Nekem X kellett volna,ő közölte velem,hogy nem akar tőlem semmit,mert szeret unokatesója,mondom oké. Találtam más srácot,vele jól elvagyok,stb. x megtudta erre faggatott 2 hétig,hogy ki a srác,megtudta ki,erre szórakozóhelyen megkereste bemutatkozott neki stb. rólam nem beszéltek. De miért csinálta? Miért faggat,ha nem kellek neki?Neki állitólag tetszik egy csaj,fbn nyomja komikat,lájkokat neki,csajnak ő nem kell. Néha nyomulós smsei vannak.. ezért nemértem.
2012. aug. 16. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
azért mutatkozott be neki, hogy megmutassa a pasidnak, hogy ő is ám itt van. kemény, mint a bolhaszar. féltékeny, ennyi az egész
2012. aug. 16. 23:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi választ! Csak azt nem értem,miért féltékeny,ha leszar csajként.. egyik ismerősömnek mondta,hogy legjobb fiú lány barátságot akar tőlem,később azt mondta,hogy akkor nyomul majd ha lecsillapodik az ügy,hogy szeret unokatesója.. de nálam semmit nem lájkol,egy ideje stb.
2012. aug. 16. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
sajna szerintem csak játszik veled, de nem legyen igazam... ha jól kijösz a pasiddal akkor csak rá koncentrálj :)
 4/9 anonim ***** válasza:
*kijössz
 5/9 anonim ***** válasza:
ha nyomuló sms-t ír meg kegyetlenül kifaggat, akkor szerintem féltékeny. ha tényleg ideális fiú-lány barátságot akarna, akkor először megnyerné a bizalmad, majd megvárná, amíg te beszámolsz neki mindenről
2012. aug. 16. 23:32
 6/9 A kérdező kommentje:
épp ezaz néha nyomul,néha semmi.:/
2012. aug. 16. 23:34
 7/9 anonim válasza:
Szia! ha úgy van ahogy mondod h tipikus jó pasi..:D akkor általában az ilyeneknek túl nagy a büszkesége ahhoz h bevallják amit valójában éreznek.:) valószínűleg azért csinálja az egészet, h úgy tűnjön, mint aki önfeláldozóan lemond rólad az uncsitesója érdekében de közben meg azon dolgozik h féltékennyé tegyen téged.. >< ha úgy van ahogy gondolom akkor valószínűleg érez valamit irántad;))
2012. aug. 16. 23:37
 8/9 A kérdező kommentje:
pár hete faggat cheten + élőbe is. mikor egyik ismerősömmel beszéltem,ő ült,és ugy nézett ..
2012. aug. 16. 23:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi választ! :)
2012. aug. 16. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!