Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatnék ENFP férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék ENFP férfit?

Figyelt kérdés
Az IMTB teszt szerint INTJ vagyok, ami nőben elég ritka. Sajnos 39 év alatt nem találtam meg a párom, mert az átlagostól eltérő a személyiségem. A teszt szerint az ENFP típus az ideális partner számomra és néhány fórumot olvasva azt látom, hogy az INTJ-ENFP párosok tényleg boldogok együtt.

2012. aug. 10. 19:14
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Istenem, mennyi retardalt idiota barom van ezen az oldalon. Mindig kiabrandulok. Tok gaz, h ossze-vissza kommentelgettek, amikor fol sem fogjatok a kerdest. Szanalmas.

Kedves Kerdezo! Remelem, azota sikerrel jartal parvalasztas teren. Sajnos, nem tudok jelentkezni, ugyanis no vagyok, de enfp. Erdekes, amit irsz, hogy az intj-enfp megfelelo parositas. A szerelem - tapasztalataim szerint - nem igen valogat szemelyisegtipusok kozt, viszont barati kapcsolataimban megfigyeltem pl, hogy a hozzam legkozelebb allo 4 ember kozul 3 istj (ami ugye az enfp total ellentete).

Ha meg aktualis, es mindenkepp ragaszkodsz hozza (bar nem hiszem, h konnyu lenne a fajtankkal leelni egy eletet, persze mindenkepp szorakoztato!), keress hangos, de lagyszivu, extrovertalt ferfit, akin latod, hogy szereti az eletet es a korulotte levoket, konnyen teremt kapcsolatokat, megbizik az emberekben, nagyon konnyen lelkesedik, altalaban konfliktuskerulo, es a testiseget a pszichikummal kapcsolja ossze.

2014. jan. 11. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!