Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatnék ENFP férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék ENFP férfit?

Figyelt kérdés
Az IMTB teszt szerint INTJ vagyok, ami nőben elég ritka. Sajnos 39 év alatt nem találtam meg a párom, mert az átlagostól eltérő a személyiségem. A teszt szerint az ENFP típus az ideális partner számomra és néhány fórumot olvasva azt látom, hogy az INTJ-ENFP párosok tényleg boldogok együtt.

2012. aug. 10. 19:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
hoppá ,az kimaradt, elnézést.
2012. aug. 10. 19:45
 12/31 anonim ***** válasza:
42%
Te miről hadoválsz? :D Magyarul, nem kockául.
2012. aug. 10. 19:52
 13/31 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, ugye téged se az eszedért szeretnek a szüleid?
2012. aug. 10. 19:54
 14/31 anonim ***** válasza:
58%
azért nem találsz senkit, mert a h.lye tesztekre bízod a sorsod, és a boldogságod 39 évesen!!!
2012. aug. 10. 19:57
 15/31 anonim ***** válasza:
66%
annyira nem hülyeség, de valóban, NEM CSAK ilyesmiben kéne hinni, váárni
2012. aug. 10. 20:00
 16/31 anonim ***** válasza:
50%

Szegénykém nagyon magányos lehetsz, ha már ilyenekre "bízod magad"...

Inkább vedd lazán az életet és majd belép az életedbe Ő.

2012. aug. 10. 20:01
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is INTJ vagyok a párom is, asszem INTJ és jééé... 12 éve élünk együtt!
2012. aug. 10. 20:09
 18/31 anonim ***** válasza:
12%
Én ezt nem értem :(
2012. aug. 10. 20:11
 19/31 anonim ***** válasza:
87%
Én R2D2 vagyok és nagyon boldog! Bipp-Bipp
2012. aug. 10. 20:11
 20/31 anonim ***** válasza:
61%

Remélem csak viccelsz, hogy egy személyiségteszt alapján akarsz párt keresni...

Attól még hogy ez egy pszichológiai teszt, ez sem fogja megmondani hogy ki a legideálisabb számodra. Tudod lehet hogy papíron így van de az életben ez teljesen más. Ha értenél a tesztekhez egy kicsit is, akkor fel sem tetted volna ezt a kérdést.

Azt mondják zsák a foltját. Biztos neked is voltak férfik az életedben. Legjobb lenne ha olvasnál pár könyvet olyan íróktól akiknek a szava ér is valamit, nem kuruzslóktól.

Ajánlom Bagdy Emőke könyveit, Csernust.

Persze ez nem garancia a párválasztásra ahogy az sem hogyha találsz egy ENFP férfit és történetesen össze is jöttök akkor minden simán fog menni.

Nézz magadba, menj el pszichológushoz, ismerd meg önmagad, építsd fel önmagad, légy magabiztos ápolt. És ez sem garancia arra hogy egy olyan férfit fogsz találni aki álmaid lovagja. De kompromisszumképesnek kell lenned ahhoz hogy találj valakit, főleg ilyen korban már nem olyan egyszerű ez. Ezenkívül ne tedd túl magasra a mércét, az is baj lehet.

2012. aug. 10. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!