Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatnék ENFP férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék ENFP férfit?

Figyelt kérdés
Az IMTB teszt szerint INTJ vagyok, ami nőben elég ritka. Sajnos 39 év alatt nem találtam meg a párom, mert az átlagostól eltérő a személyiségem. A teszt szerint az ENFP típus az ideális partner számomra és néhány fórumot olvasva azt látom, hogy az INTJ-ENFP párosok tényleg boldogok együtt.

2012. aug. 10. 19:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
megcsináltam a 20 kérdéses tesztet, ISFP vagyok, és k.rvára igaz amit leír rólam :O
2012. aug. 10. 20:17
 22/31 anonim ***** válasza:
28%
A négykérdéses teszt szerint ESFP vagyok, a 94 kérdéses szerint meg INFJ. szóval nem látom sok értelmét a dolognak.
2012. aug. 10. 20:27
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
a 94 kérdésest csináljátok, mert annak jo a validitása és a reliabilitása;)
2012. aug. 10. 20:29
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem is tudjátok hány éves a kérdezõ, a 39 évest egy válaszoló irta!
2012. aug. 10. 21:45
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
"Sajnos 39 év alatt nem találtam meg a párom," : Tehát 39 éves.
2012. aug. 10. 21:51
 26/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat az öltözködésre, a lazaságra és a pszichoterápiára vonatkozóan, de ezeket nem igazán tudom használni és nem is adnak választ az eredeti kérdésre.

Azt hittem, hogy nyilvánvaló, de én egy értelmes embert keresek, aki tud olvasni és képes használni a google keresőt is.

[link]

[link]

2012. aug. 11. 08:46
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
GYŰHJK sajnos csak ezt tudom mondani
2012. aug. 11. 15:37
 28/31 lenlo válasza:
100%

41 éves férfi vagyok, megcsináltam a 94 kérdéséses tesztet és jórészt igaznak érzem a jellemzést. Hiszek abban, hogy tudatos párkereséssel jobb találati arányt lehet elérni, ezért megértem a kérdezőt. Nyilván nem akar újabb évtizedeket keresgéléssel eltölteni. Ezzel együtt abban is hiszek, hogy ha találkozom valakivel, pl.netes randin, elég gyorsan le lehet venni, hogy érdemes-e több időt rászánni vagy sem. (talán mert ESPT vagyok?!)

Érdekes lenne, egy olyan párkereső, ahol valós személyiségtípus információ is rendelkezésre állna.

Úgy láttam, hogy a keresett ENFP férfi stisztikailag nem olyan ritka, szerintem nem sokkal nagyobb feladat megtalálni, mint mást. Egyetértek azzal a válasszal, hogy interneten kell keresni (én is ott tettem, és találtam,6 éve élünk együtt és boldog vagyok), de szeretném felhívni a figyelmet, hogy ha valakihez közelkerülsz, jól érzed magad, de kiderül, hogy nem a keresett típus, azért szakítás előtt alaposan mérlegelj.

2012. aug. 18. 07:02
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint ismerek egy érintettet, a srác ízig-vérig az ENFP fogalmát meríti, a bökkenője annyi, hogy túl fiatal hozzád. Nem tudom, INTP-ként mennyire élem meg egy ilyen személy jelenlétét eltérő módon, mint te, de egyvalamit elmondhatok; rengeteg türelmet vesz igénybe. Hacsak nem buksz a kifejezetten éretlen, gyermeteg beütésű habitusra, nem ajánlott. Úgy gondolom, az xNTJ-k egymással kerülhetnek leginkább egy hullámhosszra, noha szakértő nem vagyok, csak egy közönséges tanulmányozója a rendszernek. Ne vedd mindezt tántorításnak, csak tippet szerettem volna adni.
2012. aug. 25. 03:25
 30/31 anonim ***** válasza:
ÉN ENFP vagyok, csak nő :D az nem jó? :):D
2013. nov. 12. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!