Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ENFP férfit?
Köszönöm a tanácsokat az öltözködésre, a lazaságra és a pszichoterápiára vonatkozóan, de ezeket nem igazán tudom használni és nem is adnak választ az eredeti kérdésre.
Azt hittem, hogy nyilvánvaló, de én egy értelmes embert keresek, aki tud olvasni és képes használni a google keresőt is.
41 éves férfi vagyok, megcsináltam a 94 kérdéséses tesztet és jórészt igaznak érzem a jellemzést. Hiszek abban, hogy tudatos párkereséssel jobb találati arányt lehet elérni, ezért megértem a kérdezőt. Nyilván nem akar újabb évtizedeket keresgéléssel eltölteni. Ezzel együtt abban is hiszek, hogy ha találkozom valakivel, pl.netes randin, elég gyorsan le lehet venni, hogy érdemes-e több időt rászánni vagy sem. (talán mert ESPT vagyok?!)
Érdekes lenne, egy olyan párkereső, ahol valós személyiségtípus információ is rendelkezésre állna.
Úgy láttam, hogy a keresett ENFP férfi stisztikailag nem olyan ritka, szerintem nem sokkal nagyobb feladat megtalálni, mint mást. Egyetértek azzal a válasszal, hogy interneten kell keresni (én is ott tettem, és találtam,6 éve élünk együtt és boldog vagyok), de szeretném felhívni a figyelmet, hogy ha valakihez közelkerülsz, jól érzed magad, de kiderül, hogy nem a keresett típus, azért szakítás előtt alaposan mérlegelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!