Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tényleg nem jön be, ha egy lány magassarkút visel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 12:36
1/14 anonim válasza:
ilyenről én még nem is hallottam, hogy ne tetszene valakinek :O
2/14 anonim válasza:
A legtöbb lány aki magassarkút visel még nem érett meg rá.Amúgy meg ha vki igen,azon kifejezetten jól áll.
3/14 anonim válasza:
Nincs vele bajom, de tudni is kell hordani. Sok csajt láttam már, akik felveszik a magassarkú lábbelit, aztán úgy járnak benne, mintha gólyalábon topognának. Azt hiszik, csinosak, közben meg tramplinak néznek ki.
4/14 anonim válasza:
Ha egy nő magassarkút visel, és jól viseli, az nagyon tetszik.
Ha rosszul jár benne, az ront az összképen.
5/14 anonim válasza:
Ha abban magasabb nálam, akkor nem jön be.
6/14 anonim válasza:
Ha tud járni benne, és nem túl alacsony, akkor kifejezetten jó, és még magasabbnak tűnik benne a csaj. Ha túl alacsony, akkor viszont igen zavaró, hogy a magassága nagy részét a magassarkú teszi ki.
8/14 anonim válasza:
Miért ne hordhatna egy nagyon alacsony lány magassarkút? Nem értem a logikád. tudod milyen rossz tök picinek lenni? Örül hogy nyerhet 6-7 centit te meg még azt is sajnálod tőle? Hát ember vagy te?
Amúgy én 170 centi vagyok és néha hordok, bár most ritkábban mert barátom elég pöttöm.
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Magyarán nem jön be a telitalpas magassarkú. Azt főként azok hordják akik szeretik a magassarkút de nem tudnak menni benne. Mellesleg sokkal kényelmesebb is. Vannak köztük szép darabok is. ami nem ilyen trampli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!