Az baj, ha egy lány soha nem hord magassarkút?
Így van.
Csak azt tedd amitől te jobban érzed magad. Én 174 cm magas vagyok és nem sem akartam soha nagyobb lenni a keleténél, meg rájöttem, hogy kényelmetlen hosszú távra és járni sem tudok benne. Így maradtam a kis sarkú ill. telitalpas daraboknál. :)
Nem értettem sosem, higy miért ez befolyásolja a nőiességet. Én 157cm, vagyok csak, mégsem érzem kötelességemnek, hogy azt hordjam. A kettő közel sem zárja ki egymást :)
Valakik csak azért nyomorgatják magukat bele, mert a lapostalpú cipők "slamposak". Hát felőlem jöhet 15 centis sarokban is egy nőci, ha közben egy trampli.
Azt hordd, ami kényelmes :) Én magam csak nagyon ritkán veszek fel, szinte soha, de egy nő nem a cipőjétől nő. Az igazi nőn még tornacsukában is átsüt az a bizonyos plusz! :)
Hétköznapokon én sem hordok magassarkút, pedig van pár darabom. Alkalomra is csak ritkán. (170 cm magas vagyok)
Számomra sokkal kényelmesebbek a lapos sarkú szandálok és a balerina cipők. :)
18/L
hat en meg "kicsi" vagyok, de tuti, hogy en sem nagyon fogok magassarkut hordani. A baratnoim mar odavannak es mondjak h ilyen magassarkut meg olyat vesznek, nem erdekel engem..
Amugy eleg magas vagy 170 s talan meg novok is egy picit :D
14/l
Azt viseld, ami kényelmes, szerintem lapos cipőben, szandálban is van nagyon nőcis, csinos darab és magassarkúban is láttam már ordenárét, trampli félét.
Nem a cipőtől lesz valaki nőcis, az összhatás a fontos. :D
Értem, nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Járni tudok bennük, csak kellemetlen, hogy annyival magasabb vagyok úgy a többieknél, és hiába ahtározom el előtte, hogy nem érdekel, ott és akkor már nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!