Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmenjek? Szóval 15éves srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek? Szóval 15éves srác vagyok most megyek középsuliba és lesz gólyatábor..Szerintetek érdemes elmenni?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor aki volt részletezze már nekem léci hogy mit csinálnak ott :D

Köszi!

2009. júl. 20. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nekem is most lesz, 9.es leszek. nagyon várom, ismerkedni nagyon jó lesz. a lényeg hogy legyél nyitott :)
2009. júl. 20. 19:11
 12/15 anonim válasza:
27%
szerintem nem éri meg.
2009. júl. 21. 20:52
 13/15 A kérdező kommentje:
miért?
2009. júl. 21. 22:11
 14/15 anonim válasza:

mert minket nagyon szivattak, reggel 5-6kor kelés, minimum 20 perc futás, 60-70 fekvőtámasz a kavicsos aszfalton, utána még legalább fél óra tesi.

minden nap feladatunk volt ami annyiból állt hogy 2-3 óra gyaloglás vagy meg kellett aláznunk magunkat az idősebb diákok előtt és a tanárok nem is szóltak bele a feladatokba.

az osztályomból senki nem volt velem egy csapatban így nem is tudtam meg szinte semelyik osztálytársamról semmit.

3 éjszakás volt. ezért szerintem nem érte meg a 15 ezer forintot

mellesleg info suli.

2009. júl. 21. 23:51
 15/15 anonim válasza:

nekem is most lesz szeptember első hetében a gólyatábor, 3 napos és vagy a Velencei-tavon vagy a Pilisben... kicsit tartok tőle, de nekünk kötelező résztvenni rajta, mivel tanítási időn belül lesz... elvileg lehet ismerkedni meg minden, csak én még életembe nem voltam gólyatáborba, és rohadtul nem ismerek még senkit a leendő kilencedikes osztályomból :D

14/L

2009. júl. 22. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!