Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek? Szóval 15éves srác vagyok most megyek középsuliba és lesz gólyatábor..Szerintetek érdemes elmenni?
Ha igen akkor aki volt részletezze már nekem léci hogy mit csinálnak ott :D
Köszi!
De mit lehet itt csinálni az ismerkedésen kívül?
Valaki írja már le nekem aki volt gólyatáborba köszi
gólyatábor az egyetemistáknak/fősulisoknak van. gimiben/középsuliban békatábornak hívják. legalábbis nálunk.
nekem két éve volt és nagyon jól éreztem magam. mindenképp menj el, sok ismerkedős játékon veszel majd részt. megéri elmenni. megismered az osztálytársaidat valamennyire, legalább megtanuljátok egymás nevét :D meg utána ha elmész suliba akkor erről is lehet beszélni. például mi még ma is szoktuk emlegetni hogy milyen jó volt. szerintem tényleg menj el ;)
jah és nem csak az osztálytársaiddal hanem felsőbb évesekkel is ismerkedtek majd. ők vezetik a játékokat. a tanáraidról meg úgy alapból a sulidról is mesélnek majd, úgyhogy felkészülhetsz hogy mi vár majd rád. tényleg menj el, nem éri meg kihagyni :D
én nem megyek el.
tele lesz nyomorékokkal. -.-
Legalább megismered a leendő osztálytársaidat, szeptemberben már tudsz kihez szólni.
Jó buli, vannak vicces és elmebeteg feladatok, ismerkedsz az osztályfőnökkel, látod a tanárok egy részét, évfolyamtársakat.
Ne hagyd ki :)
Igen, nálunk is gólyatábor.
Amúgy MINDENKÉPP menj el!
Én nem mentem, és úgy megbántam, hogy csak na ):
Kicsit szívatni fognak, de inkább gólyabálra szokták hagyni.
Amúgy attól függ, hogy hova mentek. A mieink például minden évben Keszthelyre mennek, és fürdeni szoktak, meg túrázni. De vannak szabadprogramok is.
Nem sok különbség van egy rendes tábor, meg eközött.
Évközben pedig majd meglátod, hogy milyen jó, hogy a többi osztályból is ismersz embereket (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!