Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középsuliba tényleg sok ingyen k*rva van?
Tipikus középiskolai fiú:
éretlen vagy, csak a külsőségeket, de majd idővel rájössz, hogy az okosabb lányok sokkal többet érnek.
Ha megis tipp kell:
divatos, menő ruhák; vasalt haj; "nagyzolás"
Azoknak a lányoknak többnyire az ilyen pasik jönnek be...
Mit értünk ingyen k*rva alatt? Nekem volt osztálytársnőm, akin majdnem az összes srác végigment az osztályban, köztük én is. Elég volt hozzá annyi, hogy sportoltam és bejöttem neki külsőre...
20F
Az a középiskolától függ.
Mondjuk egy elit gimnázium vagy egy szimpla szakiskola,nem mindegy.
Egyébként ha "tömegsrác" vagy(tehát úgy nézel ki mint minden 2.fiú) bukni fognak rád a csajok és nem lesz gond ilyennel.
15/L
17:20:
Ezzel nem értek egyet. 10.-ig a környék legfelkapottabb gimijébe jártam, aki oda bekerült, az nem volt hülye. Mégis volt olyan osztálytársnőm, aki képes volt 9. végén, az osztálykirándulásról hazajövet lesz.pni a buszon (nem volt gáz, már esteledett), ami után -míg el nem hagytam a sulit- arról híresültem el, hogy "a srác, akit lesz.ptak" a buszon. (Mondjuk a csaj rövidebb és csúnyább "becenevet" kapott. :D) Úgy, hogy előtte második félév elején már egyszer megraktam a csajWC-ben.
Szóval az, hogy milyen ribiket, hol lehet felszedni, nem iskola kérdése. Ha nem kapott otthon kellő erkölcsi alapot, akkor az édes mindegy, hogy egy elit vagy egy lepukkant suliba jár. Az erkölcs nem egyenlő a lexikális tudással.
És nem, nem tartom magam tucatsrácnak sem. Mindig szerettem felhívni magamra a figyelmet az öltözködésemmel. Szerettem színesen öltözködni, hülyének is néztek a legtöbben. A hajam sem volt tucat, mert utálom, ha nagyon rövid. :D A kritériumok közül csak annyit teljesítettem, hogy sportoltam és helyes voltam (na jó, egyik sem múltidőbe :$ :D).
12:08:
Azért hoztam fel, hátha rátalálok. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!