Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz helyzet . Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz helyzet . Mit tegyek? Ősszel megyek középsuliba. és kíváncsi voltam az osztálytársaimra, megnéztem vipen .

Figyelt kérdés
és jól néz ki ... -ezt elmondtam egy osztálytársamnak aki ugyanabba a suliba jön.Volt olyan kedves és továbbadta annak a fiúnak...-ezt visszahallottam ... mégis hogyan kezdjek új suliba ,új életet,ha azt hiszi hogy nagyon bejön nekem-ez zaVar ... Segítsetek !!!
2010. ápr. 30. 15:32
1 2
 1/20 Ammarilys ***** válasza:
79%

aha én is ezt csináltam,még 3 éve.megnéztem őket vipen :D

am nemtudom,mondd neki hogy nem,már más teccik neked.vagy ha neki is bejössz,akkor járjatok,és mki boldoog :)

2010. ápr. 30. 15:34
 2/20 anonim ***** válasza:
80%

én is idén ballagok..

mond meg a srácnak,érthetően h csak "felmérted a terepet".

és addig nem tetszhet neked igazán,amíg meg nem ismered.

mosolyogj a dolgon,tanulj meg nevetni magadon.az sokat segíthet.

így a srác is érzi h nem lehet annyira komoly a helyzet..

gondolom..

sok sikert.(:

3/20 A kérdező kommentje:
jah 14 éves lány vagyok (kétségbeesett)
 4/20 A kérdező kommentje:

de én nem beszéltem még vele ,csak visszahallottam ...

Segítsetek !

2010. ápr. 30. 15:35
 5/20 anonim ***** válasza:

Felmérted a terepet:D

Jó bnőd lehet, ha tovább adta. Szerintem nem rossz a helyzet, a fiú szerintem megértő lesz, ha vázolod a helyzetet.

2010. ápr. 30. 15:35
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Olvass sok Bravó Girl-t az biztos segíteni fog.
2010. ápr. 30. 15:36
 7/20 A kérdező kommentje:
Am a lány nem a barátnőm csak osztálytárs(pletykás)
2010. ápr. 30. 15:37
 8/20 A kérdező kommentje:
És ha máshogy reagál ?? Ez olyan kínos nekem ...
2010. ápr. 30. 15:40
 9/20 anonim ***** válasza:

Vedd fel msn-re.

Aztán nyugodtan,lazán írd meg neki,hogy kíváncsi voltál az új osztálytársaidra,ezért megnézted őket vipen.Azt is írd meg nyugodtan,hogy helyesnek tartod,de semmi többre nem gondolsz,hiszen nem is ismeritek egymást.

2010. ápr. 30. 16:41
 10/20 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy te be sem jössz neki.

De mindenesetre szerintem csak akkor mondj neki valamit, ha ő is lép. Tényleg lehet, hogy semmi.

Ja, ne mondd már, hogy azért mert valaki kapott egy továbbított levelet, amiben 2 szót írtál róla, össze fog dőlni a világ.

Ne törődj az egésszel. (Ha tényleg nme jön be, ha meg igen, akkor mi a para?)

2010. ápr. 30. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!