Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányoknak a rosszfiúk tetszenek, mi lesz így a jó fiúkkal?
De igen, arra írtam, csak az eredetileg 4-es volt és kitöröltek előle egy kommentet. De ha már itt tartunk, hogy lúzerség...
- Aki nem gazdag, az már lúzernek számít?!
- Aki becsületes, az már lúzernek számít?!
- Mellesleg: ha a jófiú haverjaim többsége szingli, akkor a jófiú haverjaim többsége lúzer?!
Hát elég gáz, ha ezt így gondolod (és szerintem nem te vagy az egyedüli, aki így gondolja)! És mi van a lúzer jó fiúkkal?
Mindettől függetlenül továbbra is fenntartom a #10-esben leírt véleményemet, lehet amúgy nyugodtan pirosat rányomni, de akkor is így van!
Nekik maradnak a rosszlányok :)
Legalább őket már nem kell a szexre tanítgatni!
Tapasztalat :):)
Egy pár félreértést tisztázandó:
1: ha unalmas lúzer vagy, és ezt kedvességgel akarod kompenzálni, attól nem leszel jó fiú, csak egy gyökér. A jó fiú kedves és lojális a párjához, de tudja, mit akar és azt véghez is viszi. Ugyanígy, ha prüntyögős sms-eket küldözgetsz a csajodnak és szívecskés képaláírással közös képeket töltögetsz fel facebookra minden nap, attól nem leszel "érző lelkű romantikus srác", csak egy nyálgép.
2: attól, hogy jó fiú vagy, még lehetsz igenis rosszfiús. Lehetsz eredeti, nehezen szelídíthető, izgalmas és szórakoztató mindamellett, hogy kedves vagy és megbízható. Ezeket a tulajdonságokat nem kell szétválasztani egymástól, ez nem tűz és víz. Ha valaki nem egy lúzer, mégsincs csaja, akkor valószínűleg szimplán nem túl izgalmas ember, ezen lehet változtatni.
3: melyik értelmes férfi tud tisztelni egy olyan nőt, aki önálló akarat nélkül, konyhai robotgép módjára megcsinálja, amit mondanak neki? Ugyanígy miért kellene egy nőnek férfiként tisztelnie egy olyan embert, akinek nincs tartása? Ha az ember teljesen normális és nem az előbb említett kategória, akkor viszont meg kellene tanulni szórakoztatóbb, izgalmasabb karakterré válni; nem kell mindent a nőkre fogni, mondván nekik csak a bunkók kellenek. Én is voltam tipikus barátzónás gyökér, nem kell bemutatni. Nem lettem rossz fiú, de megtanultam, hogy nem futok senki után és egy kicsit sem leszek kedves azokhoz, akik nem érdemlik meg. Azt mondtam, nesztek b*sszátok meg itt vagyok én, és láss csodát, el is múlt a nagy nőhiány. El kell fogadni, hogy a nők azokat a férfiakat tisztelik, akik tisztelik saját magukat, ettől nem kell rossz fiúnak lenni.
4: ettől függetlenül van igazatok, mert töméntelen csaj felszínes idióta, aki halálosan belezúg az elérhetetlennek tűnő egoista barmokba, aztán meg a barátzónás jó fiúknak panaszkodik. Aztán persze újra elköveti ugyanezt, mert mindig azt hiszi, hogy az ő jellemtelen tucatkarakteréért majd bárki is meg fog változni, miközben élete legjobb kapcsolata lehetne azzal a sráccal, aki ott ül mellette. Ezek a csajok aztán mindig a férfiakat szidják, mert mekkora szemetek, holott ők választanak mindig s*ggfejeket, ahelyett hogy észrevennék a nyilvánvalót. A kérdésem a következő: a pasik akik itt sajnáltatják magukat, véletlenül nem pont ugyanezt csinálják? Futtok az idióta p1csák után, és a világot szidjátok, mert a csajoknak csak a bunkók kellenek, miközben igenis vannak baromi karakteres, érdekes csajok is, csak ti nem veszitek észre.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!