Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmodtatok már meg olyan dolgokat, ami meg is történt?
Hisztek a jósálomban? Itt arra gondolok,álmodtál-e pl. a volt párodról olyat, hogy ismét együtt vagytok/lesztek,családotok lesz esetleg házasság vagy ehez hasonló dolgokat és a későbbiekben meg is történt.
Tehát megálmodtad.
Vagy álmodban beszélt veled egy nő vagy férfi, aki elmondta, hogy ismét egymásra találtok a volt kedveseddel vagy megismerkedsz valakivel és majd választanod kell két férfi közül.
Ezeket csak példának írtam. Tehát ilyen jellgű jósálomra gondolta, ami pont úgy történt meg vagy hasonlóan:)
Én 14éves korom óta álmodok dolgokat. (16vagyok) eleinte nem tűnt fel, csak aztán hirtelen egyre nagyobb dolgok jöttek.
Anya terhes lett, már nagyon vártam tesót. De még messze nem lehetett tudni, hogy fiú lesz vagy lány. De a név persze már megvolt Botond vagy Vanda. Nem otthon aludtam, és azt álmodtam, hogy -- ultrahangon megláttam ÖCSI fütykösét :D ezek után közöltem anyával, hogy "Na Botond lesz" mire ő: "ne legyél abban ennyire biztos". -- Hazamentem, elmeséltem anyuéknak, és anya mondta, hogy tegnap mondta férjének, hogy neki annyira nem tetszik a Botond név. Persze fiú lett és Botond! :D
Aztán nagyon tetszett egy srác. Osztályomba járt (8.évvége felé volt) és azt álmodtam, hogy -- Usziba voltunk, versenyeztünk és én nyertem, átölelt, megcsókolt. Ahogy kinyitottam a szemem a legjobb barátnőm, és a srác legjobb barátja arcát láttam.-- Ami történt: Banketten voltunk... táncoltunk...megölelt...megcsókolt :D És sose fogom elfelejteni az egész osztály körbe állt minket és ujjongtak. 2 arcot láttam barátnőmét, és a srácom hverjáét. :D (Ha nem is pont ugyanaz, a lényeg benne van:D)
Ez a kettő a legérdekesebb, de azóta álmos naplót vezetek, és néha elolvasom, és JÉÉÉ valamelyik nap majdnem ez történt.
(Ja, és pontosan tudom mikr fog megjönni a menzeszem, mert 6 nappal előtte egy vércseppről álmodok egy papírzsepin :D )
Huuu előző kommenjte durva. :) jó neked! ;)
ne pontozzatok le légyszi, csak erre muszály volt irnom :)
huuu ez a vércseppes dolog nagyon durva:o
egyébként nekem is voltak már olyan álmaim, amik bejöttek. amire pontosan emlékszek, hogy igen, ez megtörtént ugyan úgy,ahogy megálmodtam, ilyen három vagy négy volt. de nem szeretném részletezni, mert nagyon hosszú lenne:D
Én nem régen álmodtam valamit, ami másnap be is vált, de már nem emlékszem mi volt az.
De viszont az egyik barátnőm mesélte, hogy ő megálmodta, hogy az egyik ismerősünk kiugrott a vonat elé, erre másnap megtudja hogy a barátnőnk a vonat elé ugrott....Durva....
Én vagyok a hosszú. :) Előkotortam az álmosnaplóm, és találtam még 2 érdekeset. :D Megosztom veletek, remélem nem lesz elegetek belőlem. :P
Na hát 8.-os voltam, már vártam, h felvesznek-e az új sulimba. És azt álmodtam, h bejött ofőm egyik szünetbe és közölte, h felvettek.
Reggel direkt mondtam nevelőapumnak, hogy megálmodtam, hogy felvesznek. És egyik szünetbe, bejött osztályfőnök és (sose felejtem el) azt mondta fülig érő szájjal, hogy "Gratulálok Osztályom! Mindenkit felvettek oda, ahova akart menni! ÜGyesek vagytok:D " Délután felhívtam nevelőapum ennyit mondott: "Hülye boszorkány" hehe :P
a másik meghogy van nagy szerelem :D most lesz 1éve, és 2,5 hó után először volt felnőtt nemi életünk :D
Azt álmodtam idézem a naplómból: "Itt volt A..., asztalomnál hevesen csókolóztunk. Ágyban kötöttünk ki. Szexeltünk volna csak megkérdeztem: 'van nálad gumi?' mire ő nincs. Így nem lett belőle semmi."
Másnap nála voltam.. Ágyában heves csókolózás és ugyanazt éreztem amit álmomba. Lekerültek a polók. Majd jött volna a nadrág is, felnézett (hogy lehet-e, mert még az nem került le :D addig) és bólogattam, h nem. mert megvolt. de itt is nem szó szerint álmodtam meg.. de a lényeg ugyanaz :D
Olvasgattam, h vannak akik nem emlékeznek mi volt... Javaslom írjatok naplót! Most olyan hülyeségeket nem szoktam beleírni aminek semmi valóság alapja. De azokat se árt :D Muszáj példát mondaom rá :D
Azt álmodtam, h Mindent tudtam csinálni a telefonomon csak felvenni a hívást nem.:O Gondoltam mekkora hülyeség,nem írom le. 1 hétre elromlott ez a sz.r és csak felvenni tudom a hívást :D (elromlott a kijelzőm :P ) De még most se írtam be... és nem írtam le, és ahogy 3.jára meséltem vkinek, h elromlott ez a vacak jutott eszembe az álmom. :P
Na szóval írjátok le, nagyon izgi tud lenni. Főleg, hogy az ember elfelejti az álmait, de ahogy visszaolvassa tisztán látja újra :) Nagyon érdekes!! :D
/Remélem érthetően írtam, eléggé fáradt vagyok :) /
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!
Húúh utolsó válaszoló, nagyon érdekes!!tényleg sokmindent megálmodsz :) még ha nem is ugyaúgy történik meg a valóságban de nagy a hasonlóság.
Mostmár én is álmosnaplót vezetek :-)
Kár, hogy eddig nem jutot az eszembe:S köszi a tippet .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!