Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
semmi gond :9 viszont ha nem gond tényeg megyek mind járt csak ezt még le írom neked :) 2 dolgot 1.:
Fájdalmas Búcsú
Jött s ment, mint a tavasz első szele.
S én élveztem minden percet vele.
És most vele a szívem csordultig tele.
Értem én a szót… elengedlek, ha szeretlek.
Szeretlek, így hát elengedlek s eleresztelek.
Ennyi az utolsó szavam hozzád….:Szeretlek.
Búcsúzok tőled…s csak ezt hagyom hátra.
S eme kevéske emléket s vért öntözd a rózsádra.
És utolsó csókom adom puha orcádra
és most szerintem ha írok is fájni fog a múzsám nem rég vesztetem el...de..majd beszélünk még :D am ha van kedved akkor facen akár
Az első kép 4-es, a hajad viszont nekem nagyon nem jön be. Amit másodjára linkeltél, más hajjal 8-as, de ezzel a hajjal mondjuk 6-os, mert amúgy szerintem helyes vagy.
18/L
Azért kérdeztem, hogy hol van itt író, mert attól, aki írónak (költőnek) tartja magát attól sokkal jobb helyesírást várnék.
Akkor tudsz írni, ha már sokat olvastál, hiszen így bővül a szókincsed. Viszont a sok olvasás mellékhatása, hogy automatikusan megtanulsz helyesen írni.
20 éve egy másik művészeti ággal foglalkozom. Aki kurv@ nagy művésznek tartja magát, az nem szeret dolgozni, nem tud termelni. Aki viszont saját maga szerint iparos, az termel és nagyon szép dolgokat készít.
Első kép 7-8, mert ott nem akartál mindenáron pózolni.
A továbbiak max. 2-3 pontosak nálam.
Az érzelmes verseid kicsit erőltetettek, a többi nem rossz egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!