Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Volt már, hogy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Volt már, hogy rossz néven vettétek, ha egy pasi szemezni próbált veletek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
igen és levágtam a fütyülőjét
2012. márc. 9. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, nekem ne szemezgessen senki. Akkor inább jöjjön oda, kérdezze meg, hogy odaülhet-e, vagy bármi. De ne kerülgessen, legyen már töke.
2012. márc. 9. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Veszítenék,én pislognék először.:D25/L
2012. márc. 9. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:

"Persze, nekem ne szemezgessen senki. Akkor inább jöjjön oda, kérdezze meg, hogy odaülhet-e, vagy bármi. De ne kerülgessen, legyen már töke."

Te viccelsz, úgye?Nem is értem, hogy gondolkozol.Épp, hogy nármálisnak tartom, hogy elösször mindketten vegyék észre egymást és csak utánna menjen oda.Igy a lány is elkerülheti azt, hogy minden 15 percben odajön valaki.Én sose mennék oda egy csajhoz csak úgy, de az én barátnőm, úgy élne mellettem mint egy királylány, ezt tudják azok akik jártak velem.

2012. márc. 10. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!