Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29: ha nem fogtad volna fel arra utalt h ír. mint most kiderült verseket. kapóra jöttél úgyis pont megakartam kérdezni.
1ik havercsaj (volt oszt társ) is írt egész konkrétan 3 kisregényt [300 oldal /db] + novellák, versek, meg elkezdett 1 új regényt csak közbe megszakadt a kapcsolat pedig az is ígéretesen kezdődött. igazából fanficnek szánta őket de meglepően minőségire sikerültek úgy h lazán megérdemli a kisregény jelzőt.
nah a lényeg az h megkedveltette velem az "amatőr" témát bár az is igaz h ezek igazából úgy nagyon jó olvasmányok ha kicsit jobban ismered azt aki írta akkor jó kicsit belelátni a fantázia világába.
squirrels must die!
Jaj nehogymár költő legyél -.-"
Az hogy magadnak írogatsz valamit még nem jelenti hogy te költő vagy... ez olyan mintha lejárnál úszni és azt mondanád ,hogy te úszó vagy .
1.most jelenleg 16 vagyok
2. nem vagyok költö az lehet papírom nincs rola de meg mutathatom egyik müvemet és tévedsz nem magamnak írom :D
A szerelem
Parázsló szív, lángoló ég
Viharos éj, gondoskodó szív
Láng mely mindent felemészt
S tűz ami mindent elpusztít
Nem csak pusztít de épít is
Nem csak vadít de Békít is
Mint egymást marcangoló farkasok
Úgy tépné szét a szívem az elkeseredés
akkor mutatok egy újabat
Fekete Könny
Volt perc mikor értem sírtál.
És talán egy kor még bennem is bíztál.
Hosszú szomorú éjszakákon te hívtál.
S akkor még nekem is írtál.
Most vár mást ölelsz s csókolsz.
S szíveddel már másnak hódolsz.
Szeretlek, vajon te mit akarsz most?
Tán te is azt, amit én a tilos-t.
Hát szíved versét alkosd.
S fejem felé emeld a pallost.
tudod lehet hogy neked nem tetszenek de másnak igen
1. A kérdésemre válaszolva: A korod ismeretében 7-8 körül vagy.
2. 16 évesen én is "költő" voltam.:DDD
3. Ha költő szeretnél lenni, írj már helyesebben akkor is, amikor csak csevegsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!