Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haver szerintem ne töltsd itt az időd, sok a beképzelt "csaj", nem akarok trágárkodni, de szerintem ők sem néznek ki valami szívdöglesztően, persze válogatni azt tudnak.... közben meg a fele bűnronda, erkölcstelen és ostoba. sokszor estem kétségbe hogy mi lesz velem? Nem lesz senkim? De mára megvilágosodtam és tudom hogy nem bennem van a hiba hanem bennük, majd kinövik pár év múlva... vagy okulnak mikor az álompasi otthagyja őket két gyerekkel, akkor mindenkivel elmennének. A részemről csak annyi hogy ha itt nem találok normális lányt időben, akkor külföldön próbálkozok. Neked is sok kitartást!
20/F
Ugyan már :D Hé nem kell álszenteskedni...
9-es? ugyan már... utcán oda menne hozzátok meg röhögve elhajtanátok. Főleg ,hogy Magányos/Srác a nickneve...
De nem kell besz*rni nem vagy te ronda , igaz egy Brad Pitt se meg ez a haj sem a legjobb , kell még neked 1-2 év ,hogy kikupálódj.
Ne higgy nekik öcsi!!! :D
(hidd el ha úgy tetted volna fel a kérdést ,hogy " figyu itt a képem szerintem jól nézek ki , jóképű vagyok, meg okos és kedves - 1 billióba fogadnék ,hogy mint az éhes sakál rád ugranának ,hogy te nagyképű csicska fúú de csúnya vagy nem kellenél !!! Trust me)
-ja igen a lényeg lemaradt a végéből ,hogy ebből látszik ,hogy csak jófejkednek veled. Próbáld ki ha nem hiszed.
Tett fel ezt a kérdést 2 hét múlva úgy ahogy írtam úgy sem ugyan ezek fogják olvasni, hidd el úgy leosztanak mint annak a rendje!
há de cicaaaa! az emóra tetszik bukni? brrrrr
amúgy kérdező: ezt a hajat sürgősen felejtsd el szerintem ha minden áron ez fazon tetszik akkor is legyen rövidebb és mondjuk közép / világos barna mert így már tényleg nagyon emo.. bár az is igaz h bőven megvannak a csajok akiknek ez bejön.
squirrels must die!
1. Nem emo csak hosszú
2. Csak azért vágassam le mert te mondtad..aha...én sem mondom meg hogy öltőz
3. pedig ez az én stilusom ;) tudod a hosszú lehet hogy több bajal van de ez az én szemilyéségemhez illik mást pedig nem kell le oltani. Vagy kisebségi komplekszusod van vagy féltékenység :) am csak unatkozok bün ? am ne ved sértésnek
Menj el fodrászhoz! A hajad sokat ront az összképen! NAgyon sok fiú van aki a hajával cseszi el a kinézetét!!! Sokat számíthat!
Amúgy olyan... 6-7-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!