Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok Jó vagy rossz? 10-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos/Srác kérdése:

Csajok Jó vagy rossz? 10-es Skálán.

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 5. 01:43
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
65%

Haver szerintem ne töltsd itt az időd, sok a beképzelt "csaj", nem akarok trágárkodni, de szerintem ők sem néznek ki valami szívdöglesztően, persze válogatni azt tudnak.... közben meg a fele bűnronda, erkölcstelen és ostoba. sokszor estem kétségbe hogy mi lesz velem? Nem lesz senkim? De mára megvilágosodtam és tudom hogy nem bennem van a hiba hanem bennük, majd kinövik pár év múlva... vagy okulnak mikor az álompasi otthagyja őket két gyerekkel, akkor mindenkivel elmennének. A részemről csak annyi hogy ha itt nem találok normális lányt időben, akkor külföldön próbálkozok. Neked is sok kitartást!

20/F

2012. aug. 5. 01:57
 12/61 anonim ***** válasza:
figyelj!!!nem kell ezen fell kapni a vizet valakinek be josz,valakinek meg nem!en szeretem ha erzem,hogy van meletem egy ferfi,nem egy kis fiu,es evel nem szeretnelek meg serteni de ha mar az elobin is meg sertotel,akkor....igy jartal:P
2012. aug. 5. 01:57
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már :D Hé nem kell álszenteskedni...

9-es? ugyan már... utcán oda menne hozzátok meg röhögve elhajtanátok. Főleg ,hogy Magányos/Srác a nickneve...

De nem kell besz*rni nem vagy te ronda , igaz egy Brad Pitt se meg ez a haj sem a legjobb , kell még neked 1-2 év ,hogy kikupálódj.

Ne higgy nekik öcsi!!! :D

(hidd el ha úgy tetted volna fel a kérdést ,hogy " figyu itt a képem szerintem jól nézek ki , jóképű vagyok, meg okos és kedves - 1 billióba fogadnék ,hogy mint az éhes sakál rád ugranának ,hogy te nagyképű csicska fúú de csúnya vagy nem kellenél !!! Trust me)

2012. aug. 5. 01:58
 14/61 anonim ***** válasza:

-ja igen a lényeg lemaradt a végéből ,hogy ebből látszik ,hogy csak jófejkednek veled. Próbáld ki ha nem hiszed.

Tett fel ezt a kérdést 2 hét múlva úgy ahogy írtam úgy sem ugyan ezek fogják olvasni, hidd el úgy leosztanak mint annak a rendje!

2012. aug. 5. 02:00
 15/61 A kérdező kommentje:

ami fent van az egy régi kép csak kíváncsi volt igy milyen de akkor tötlok újat és nem vagyok sértödékeny nyugotan összintén ez érdekel csak és figyi ;)

[link]

[link]

2012. aug. 5. 02:01
 16/61 anonim ***** válasza:
20%
büdös rib@ncok rakjam belétek
2012. aug. 5. 02:02
 17/61 Cicuskaaa123 ***** válasza:
7
2012. aug. 5. 02:05
 18/61 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

há de cicaaaa! az emóra tetszik bukni? brrrrr

amúgy kérdező: ezt a hajat sürgősen felejtsd el szerintem ha minden áron ez fazon tetszik akkor is legyen rövidebb és mondjuk közép / világos barna mert így már tényleg nagyon emo.. bár az is igaz h bőven megvannak a csajok akiknek ez bejön.

squirrels must die!

2012. aug. 5. 02:07
 19/61 A kérdező kommentje:

1. Nem emo csak hosszú

2. Csak azért vágassam le mert te mondtad..aha...én sem mondom meg hogy öltőz

3. pedig ez az én stilusom ;) tudod a hosszú lehet hogy több bajal van de ez az én szemilyéségemhez illik mást pedig nem kell le oltani. Vagy kisebségi komplekszusod van vagy féltékenység :) am csak unatkozok bün ? am ne ved sértésnek

2012. aug. 5. 02:12
 20/61 anonim ***** válasza:

Menj el fodrászhoz! A hajad sokat ront az összképen! NAgyon sok fiú van aki a hajával cseszi el a kinézetét!!! Sokat számíthat!

Amúgy olyan... 6-7-es

2012. aug. 5. 02:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!