Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rohadt mód bejön Gyurta Dani!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rohadt mód bejön Gyurta Dani! Hogyan lehet vele, közelibb kapcsolatot létesíteni?

Figyelt kérdés
Jöhetnek az ócsárló, lenéző kommentek nyugodtan, attól még ugyan olyan jó pasi marad!
2012. aug. 5. 00:39
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Olyan rossz Angliában élni? Én szívesen kiköltöznék pár hónapra...
2012. aug. 5. 02:22
 32/41 anonim ***** válasza:
Alapjában véve nem rossz Angliában élni, csak nincs itt egy ismerősöm sem, angolul meg nem nagyon tudok, esetleg néhány mondatot. Én is úgy indultam neki,hogy de jó lesz, végre lesz egy kis pénzem, a többi nem számít,majd megszokom, ebből az lett,hogy pénzem az van, de nem nagyon szoktam meg itt, pedig itt vagyok már márciustól.
2012. aug. 5. 11:25
 33/41 anonim válasza:
Hamar kinövitek, az olimpia után 2 hétre rá, sajnos nem is fogjátok tudni ki is az a Gyurta Dani.Egyébként meg van barátnője, és tényleg lealhatnátok az ilyen gyerekes kérdésekkel.
2012. aug. 6. 01:29
 34/41 anonim ***** válasza:
90%
bírom amikor a fiúk elkezdenek féltékenykedni :D
2012. aug. 6. 12:57
 35/41 anonim válasza:
01:29-es vagyok, és nő. :)
2012. aug. 6. 13:16
 36/41 anonim ***** válasza:
(nincs barátnője, és nem is akar jelenleg.)
2012. aug. 6. 16:20
 37/41 anonim válasza:

36-os:

nem kell mindent elhinni, amit az újságokban olvasol.

2012. aug. 6. 17:02
 38/41 anonim ***** válasza:
nem olvastam:)
2012. aug. 6. 17:12
 39/41 anonim ***** válasza:

A 3. válaszolónak: azért tetszik valószínűleg az illetőnek, mert mondjuk őt a TV-ben látta, és nem fog az utcán minden pasit (munkanélkülit, orvost, tanárt, bányászt, tudomisénmégkiket), hogy ki hasonlít rá. Azért két hasonló embert nehéz találni.

Egyébként csak az irigység beszél belőletek: igen, sikeres; igen, híres; igen, van pénze. És azért nem véletlen, hogy a médiában szereplő férfiakat hasonlítják össze a "civilekkel", hiszen őket mindig látja az ember. Egyébként pedig tényleg jóképű, és mivel úszó, a teste sem elhanyagolható, tehát nem véletlen, hogy néhány nőnemű kérdezőnek tetszik. Egyébként is, nincs megtiltva, Jakabos Zsuzsiról is lehet kérdéseket írogatni, hogy milyen szép nő, akit én nő létemre is annak tartok.

2012. aug. 6. 18:15
 40/41 anonim ***** válasza:
ezt a fostalicskát
2012. aug. 6. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!