Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rohadt mód bejön Gyurta Dani! Hogyan lehet vele, közelibb kapcsolatot létesíteni?
Figyelt kérdés
Jöhetnek az ócsárló, lenéző kommentek nyugodtan, attól még ugyan olyan jó pasi marad!2012. aug. 5. 00:39
11/41 anonim válasza:
Nekem is bejön, de nem hiszem, hogy a több millió rajongója közül épp te leszel a szerencsés kiválasztott. És szerintem nem is rajongók közül választana.
12/41 anonim válasza:
A Gyurta Daniét konkrétan nem tudom, de biztos, hogy ki lehet nyomozni - csak találékonynak kell lenni + rámenősnek. Nekem is úgy sikerült...
13/41 anonim válasza:
ha jó csaj vagy, lehet hogy van esélyed
mondjuk küldesz neki magadról egy ilyen képet, persze egészalakost:
és megkérdezed, lenne-e kedve veled egy kalandhoz :D
14/41 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy Dani ilyen lenne. Egy kép, aztán zsupsz bele az ágyba. Nem, szerintem ő nem ér rá csajozni. Folyamatosan edz.
15/41 anonim válasza:
ó de szegény, nincs ideje az edzés mellett, pedig csak gazdag és híres, milyen sok lánynak kell ez a homokos mióta pénze és hírneve lett, érdekes, kis farokarcú, na mind1, ez az én véleményem
16/41 anonim válasza:
engem nem érdekel a pénze. az van nekem is. de tényleg jól néz ki. ez t.é.ny. és való.
17/41 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem érdekel, hogy mennyi pénze van..
2012. aug. 5. 00:59
18/41 anonim válasza:
Ja, csak most lett felkapott,mióta olimpiai bajnok lett, most nedvesedik rá a nuni igen erősen, eddig azt se tudták sokan, hogy egyáltalán létezik. De majd lecseng a kislányoknál ez a fellángolás. Minden csoda 3 napig tart ugye...
19/41 anonim válasza:
mostmár gyurta a sztár nem sp meg fluor?:D
20/41 anonim válasza:
jaj de nagy a szád... eddig is ismerte az ő nevét az egész ország. már régóta jól megy a srácnak. nézz utána, okoska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!