Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rohadt mód bejön Gyurta Dani! Hogyan lehet vele, közelibb kapcsolatot létesíteni?
Figyelt kérdés
Jöhetnek az ócsárló, lenéző kommentek nyugodtan, attól még ugyan olyan jó pasi marad!2012. aug. 5. 00:39
21/41 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy létezik. A mi városunkban szokott felkészülni a nagyobb megmérettetésekre. De mivel volt barátnője Edina, addig gondolom csak nem csalta agyon.
2012. aug. 5. 01:04
22/41 anonim válasza:
Na jó, hülyeséget írtam, tudták eddig is, hogy létezik, de eddig nem volt tele azzal a net,hogy tetszik Gyurta Dani meg Kinek tetszik Gyurta Dani? Vagy igen?
23/41 anonim válasza:
Edina? na ne kérlek, ne legyél ilyen naiv, de komolyan
24/41 anonim válasza:
Igen ez igaz, hogy most ő a sláger, de ez szerintem normális. Én mindig is szerettem őt, és be is jött, mint pasi, de nem őrülök meg érte. És most, hogy olimpiai bajnok lett többet beszélek róla... de ezért nem kéne senkit sem lenézned. És számomra mindig is fontosabb volt a külső, mint a pénztárca.
25/41 A kérdező kommentje:
Mert hogy?
2012. aug. 5. 01:14
26/41 anonim válasza:
Nekem aztán teljesen mindegy egyébként,hogy kinek jön be Gyurta Dani,vagy kinek nem, kinek a pénze miatt kell, kinek a külseje miatt, nekem most az a fontos,hogy legyen már október 31.
27/41 anonim válasza:
Mert? :D Akkor van a szülinapod? Vagy Halloween miatt? :D
28/41 anonim válasza:
szerintem 7 nappal október 31. előtt Gyurta megnézi a Kör című filmet, bár úgy lenne xd
29/41 anonim válasza:
:DDD de miért pont október 31-én haljon meg szegény? :D
30/41 anonim válasza:
Nem október 31-én van a szülinapom, szeptember 11-én van:D október 31-ét azért várom,hogy végre hazamehessek Angliából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!