Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még lány aki nem szőrtelenit?
Főleg fiatalra gondolok, mert aki ma 40 körüli, annak fiatal korában még nem volt ez a divatmánia.
Miért döntöttetek így? Kort is írjatok.
en a kezemet, labamat es honaljamat szortelenitem. a puncimat fazonra gyantaztatom v borotvalom (mikor hogy),de en nem szeretem teljesen leszedni.volt mar parszor, h leszedtem az egeszet, de ugy ereztem magam mint egy kislany. A mostani baratom (28) kerte egy parszor h szedjem le, de nem tudom en nem erzem igy jol magam es kesz es megertette, igy is szeret. Az egyik expasim meg kerte, h ne legyen csupasz, m o nem egy kislannyal szeretne szeretkezni, hanem egy novel. Attol meg h van ott szor, az nem jelent igenytelenseget. Az egyik baratom meg azt mondta, hogyha szep es ertelmes egy lany, akkor innentol kezdve mindegy h milyen a puncija. (persze azert az igenyesseg hatarain belul)
persze mindenki dontse el h o mit szeret!
hónalj, láb, kar..ezeket gyantáztatom. "lent" pedig néha le szoktam szedni teljesen, de elég macerás és még úgysem figyeli senki. de nálam a kar, láb, hónalj alap dolgok..karomon főleg idegesít a szőr, mert hófehér a bőröm, de a hajam vastagszálú, majdnem fekete. ebből kifolyólag a kar, meg lábszőrzetem is erősebb és jobban látszik.
15L
én mindenhol szőrtelenítek szerintem ez így esztétikus,és a páromnak is tetszik.de ez mindenkinek szívejoga szóval én pl nem szólom le a legjobb bnőm aki nem
16 éves
A tanga miért ne lenne egészséges és higiénikus?Hiszen ha rendszeresen tisztálkodunk és egy tangát egyszer veszünk fel akkor nincs semmi baj.
Egyébként én tavasszal kezdtem el szőrteleníteni ott,mert osztálykiránduláson barlangfürdőbe mentünk.Amúgy nem sűrűn szőrtelenítek,mivel nincs barátom így annyira nem fontos,hogy ne legyen szőrös.Eddig kb. 10x szőrtelenítettem ott.Egyébként nekem sokkal kényelmesebb ha nem szőrös...
15/L
kedves ma 11:48-es!
Most nem keresek senkit, de valóban az ilyen lányok jönnek be (nem az olyan extrémek, amilyeneket néhány oldalon látni, csak legyen természetes)
kedves ma 01:38-es!
azért kérdeztem az előtted írótól, hogy lány e a párja, mert ő azt írta, h a párja nem szőrtelenít, az én kérdésem pedig a lányokra vonatkozott. ergo ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!