Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex, szerelem rovatban válaszolók?
Miért pontozzátok le azt, akinek különbözik a véleménye a tiétektől? A kérdezőnek is csak jó, ha többféle álláspontot olvas. A lepontozás szerintem csak provokatív, minősítő, és lekezelő irományoknál jogos. Miért baj a véleménykülönbség?
Egyedüli hibám, hogy időnként cinikus vagyok a válaszadásnál, de soha nem sértően. Ne legyetek már olyan humortalanok! egy lány véleménye
mert 12 évesen még ez a menő :) és vmi oknál fogva a 18+ kategória teli van 12-14 évesekkel.
a cinizmus jó dolog szeressük :)
squirrels must die!
így van, ti mondjátok a magatokét. Én az igazat.
Jaj most látom lány vagy, írok is privit.
Nem nagyon szoktam éretlenek kérdéseire válaszolni, mert csak azt fogadják el úgyis, amit hallani akarnak.
Én offért nem pontozok. Azt hogy értetted, hogy nem a válasznak szól? Ha nincs kiírva a neved?
Karesz ne írj több privit.
Engem nem érdekel, ha valaki lepontoz, sztem téged se érdekeljen. Ha valaki másképp gondolkodik mindig hülyének tartják, mert az emberek élvezik a csordaszellem biztonságát. Az a jó amit a nagy-többség mond, aki másképp gondolkodik egy témáról az biztos téved. Pedig pont az ilyen emberek miatt van fejlődés. S nyomatékosítanám, hogy sz@rd le ki , hogy pontoz le.
Ha van tartalom a mögött amit írsz, akkor azt egyedül te kérdőjelezheted meg senki más..
Éljen, legalább egy csepp humor szorult beléd. Ez is valami.
Csak azért, hogy ne legyen félreérthető:
B*szni akarok veled. Nos ?
Túl öreg vagy te ahhoz, papi. :)
mond már, mi jó van neked ebben? örülsz,h egy csaj foglalkozik veled, vagy mi, menj már csajozni valahová
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!