Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyennek ítélitek meg a "Szerelem, szex" rovatban válaszolók szellemi színvonalát?
Én nem akarom elhinni, hogy ma Magyarországon ez lenne az átlag.
Pl. "ha szépnek születtél, dughatsz, ha meg ronda vagy küzködhetsz egy életen keresztül a dugásért" ... és egyéb hasonló értékes hozzászólások alapján merült fel bennem a kérdés.
nekem nem a válaszok ugrottak be, hanem a kérdések a kérdésedről, pl a 11 éves kislány aki gáznak tartja hogy szűz de nem veszítheti el mert az unokatesójával jár és azzal ugye nem szabad szexelni... :D
válaszokban én inkább csak a poént látom..
az a példa egyébként teljesen igaz..
aki szép annak minden könnyebb.
egyébként meg rengeteg itt a troll, kb a válaszok 20%-a lehet komoly.
Azok akik ide válaszolgatnak, azoknak ott van a közvetlen közelükben az internet, ahol bármit megnéhzetnének, és utánnajárhatnának bárminek!
Azok milyen szinten lehetnek, akiknek nincs net a közelükben, mert mondjuk annyira elmaradott részen élnek, vagy nincs rá pénzük, stb.
Valszeg az is benne van a dologban, hogy a szüleikkel igen keveset beszélnek és inkább itt "okosítják" egymást :)
én pl röhögni/kikapcsolódni járok fel erre a rovatra :D
persze adok normális válaszokat is ha kell
Én pl. rühellem már ezt az "X évesen szűz vagy ciki vagy sem" badarságot, hogy oltja a sok kritikán aluli IQ szintű ember egymást, "20-on alul okés, 20-on felül már gáz", mintha a kettő között valami megérinthetetlen varázsvonal lenne :D.
Nem beszélve a terhes vagyok-e kezdetű nyalánkságokról, illetve a "2X éves vagyok, elmenjek prostihoz" és hasonlókat kérdezgető fenegyerekekig.
Természetesen sok válasz is hasonló kaliberű... tisztelet a kivételnek.
És nem is csak a szellemi színvonal ami engem kiakaszt, hanem leginkább a csordaszellem. Szánalom, hogy beáll mindeki a birkák közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!