Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyennek ítélitek meg a "Szerelem, szex" rovatban válaszolók szellemi színvonalát?
Én nem akarom elhinni, hogy ma Magyarországon ez lenne az átlag.
Pl. "ha szépnek születtél, dughatsz, ha meg ronda vagy küzködhetsz egy életen keresztül a dugásért" ... és egyéb hasonló értékes hozzászólások alapján merült fel bennem a kérdés.
1. Sokan elengedik magukat
2. Sokan szándékosan hülyülnek
3. Amin én magam meglepődtem: nagyon sok fiú ír (hülyeségből?) lánynak kiadva magát
4. Igen, vannak akik VALÓBAN ilyen szintet ütnek meg, sajnos.. de én azért "bízom" benne, hogy az első három kategória is alaposan "bekavar" :)
Szerintem sokat itt élik ki magukat, mert arc nélkül be mernek szólni bárkinek, ami a valóságban nem megy ilyen könnyen. Vannak, akik csak hülyülnek, de nem mindig veszik észre, hogy ez már fárasztó és egy- egy komoly kérdésnél is megteszik, ami szintén elszomorító.
Nem hinném, hogy a szellemi színvonalat tükrözné, sokkal inkább a kárörvedést és az empátia hiányát.
Néha a fejemet fogom a kérdéseken, mert akadnak olyan kérdések, ami ha komoly, akkor ez a társadalom halálra van ítélve.
Értelmes kérdésre értelmes választ szoktam adni, hülye kérdésre hülye választ. Biztos, hogy sok a kamu kérdés és sok a troll, emiatt néha csak röhögni járok a rovatba.
Négy ismétlődő kérdéstípus van:
1. x éves vagyok és szűz, ez ciki?
2. Lehetek terhes, ha...
3. Fiú vagyok és már nagyon kéne egy nő...
4. Mikor vesztettétek el?
Az ilyen tömegkérdésekre már nem is válaszolok, többségük nagyon szánalmas.
Ha csak az itteni kérdések és válaszok színvonala alapján kellene véleményt alkotnom a társaságról, azt mondanám, szánalmas.
Az a szomorú, hogy a mai tinik nem tudnak leülni a szüleikkel komoly témákról beszélni (mert a szülők nem NEVELTÉK őket) és inkább egymásnak osztják az észt meg a médiából ömlő félinfókból és szexorientált szennyből próbálnak tanulni és ez nagy baj. Erkölcs? Normális értékrend? Józan ész? Hol van az már!?
ma 16:14
Egyetértek...
Jártatok már a fészen?
Ott aztán vannak dolgok.
De gondoljatok bele, hogy egy járatlan fiatal srác, akinek feszül a nadrágja és nincs barátja, akivel megbeszélhetné a dolgot, az itt kérdez. Ha minden tizedik kérdés valódi és segítetek neki, akkor már rendesek vagytok. A troll kérdéseken meg röhögjetek, vagy űzzétek ki innen.
Az megint egy más kérdés, hogy 10-12 évesen mit keresnek itt. Bár én is hajtottam a csajokat ilyen idős kormban.
Persze nem emlékszem, hogy ennyire hülye kérdéseket tettünk e fel egymásnak. Vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!