Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen önbizalom hiányos?
Szociális fóbia? Nálam is ez a helyzet, csak én nő vagyok. A jó egyébként, hogy vannak barátaid, és elfogadnak, szeretnek, meg azt is látom, hogy lekötöd magad jó dolgokkal, mint egy átlag kamasz. :)
Figyelj, vannak csendesebb, meg hangosabb emberek, ez alapjában véve nem baj. Gondolj arra társaságban, hogy senki nem várja el tőled, hogy mindig beszélgess, egyedül te várod ezt magadtól. Nem kell annyit törődni mások véleményével.
Ugyanez van nálam is, ha kimegyek utcára folyton tartok én is, hogy belém kötnek vagy beszólnak a külsőmmel kapcsolatban, mert én nekem a legnagyobb problémám, hogy rondnáak tartom magam, annak ellenére, hogy már több lány is jelezte, hogy helyes vagyok, de én nem hiszem el, pedig olyan is volt, hogy lány utánam fordult vissza az utcán, de én mindenre csak kifogásokat gyártok, hogy biztos csak azért bámult meg, mert ilyen ronda srácot sem látott még.
Szóval én megértelek, valami hasonló probléma van nálam is. A suliban nem tudok ellazulni, a lányok előtt meg különösen félénk, gátlásos leszek. Nem merek kezdeményezni sem, mert egyrészt nem tartom esélyesnek magam a külsőm miatt, másrészt félek, hogy sok ember mit gondol rólam,ha látja, hogy égek be. Egyedül akkor mertem lányt megszólítani, amikor késő este volt és csak én meg ő voltunk egy buszmegállóban. Érdekes ilyenkor nem volt gond beszélgetésbe elegyedni és jól is sült el, mégha nem is mertem nyomulni, de jót beszélgettem mindkét lánnyal, bát szerintem nem jöttem be nekik külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!