Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék az önbizalmamon változtatni?
Figyelt kérdés
Nagyon önbizalomyhiányos lettem, az utóbbi időben valahogy sikerült kicsit javítanom az önbizalmamon, tegnap meg megint olyat mondtak nekem, amivel az önbizalmam megint a nullán van... A lányokhoz már alig merek hozzá szólni, pedig szerintem külsőre teljesen átlagos vagyok. Valaki, aki tudna tanácsokat adni, az legyen szives próbáljon meg segíteni. 16/F2012. júl. 5. 19:32
1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és a hülye válaszokat légyszi haggyátok meg magatoknak, csak normális válaszokat szeretnék.
2012. júl. 5. 19:34
2/8 LynyrdSkynyrd96 válasza:
Sportolsz valamit? Játszol valamilyen hangszeren?(mindkettő nagyon sokat tud segíteni az önbizalmad növelésében)
3/8 A kérdező kommentje:
Régen fociztam, karateztam, görkorcsolyáztam, de már abba hagytam. Most gördeszkázok és biciklizek.
2012. júl. 5. 19:36
4/8 AvernusTriad válasza:
Az önbizalmat neked kell kiépítedned. Most ez nagyon b*zisnak fog tűnni, de el kell fogadnod magadat olyannak, amilyen vagy, de meg kell próbálnod túltenned magadon. Ha ezt megteszed, az önbizalmad is megjön.
5/8 anonim válasza:
tényleg úgy van ahogY az utolsó írta elkel fogadnod önmagadat ...én is teljesen önbizalomhiányos voltam stb...nem beszéltem már senkivel aztán lefogytam és eltudtam fogadni magam és végre nem szenvedek önbizalomhiányban és merek bárkivel beszélgetni stb...
6/8 Hole Hunter válasza:
Még senki nem is válaszolt, de már kikérsz magadnak dolgokat!
Na látod...ezen a vonalon indulj el, és magasról szard le mások véleményét!
Üdv.
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként ha a lány kezdeményez és vam téma is, akkor el tudok velük beszélgetni, de én nem merek kezdeményezni :/
2012. júl. 24. 21:58
8/8 anonim válasza:
Mit tenyleg telhetsz az az hogy kedes leszel a lanyokkal, de nem ugy hogy majd mindenki azt tartsa rolad hogy tul nyalas vagy hanem csak mertekkel. Valahogy pedig erdekes, es ugymond meno kell lenni, mert az is biztos, hogy ha jol bansz a csajokkal akkor egy ido utan mikor elmondjak egymasnak akkor csak jo hired lesz a lanyok koreben.
Pl elkezdhetsz gyurni, de rendesen, rendes edzestervvel, egy kis taplalekkiegeszitovel es ha normalisan csinalod 4 honap alatt mar szep valtozas lesz, es az eleg jo erzes mikor egy lany azt mondja h milyn jo kockahasad van stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!