Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok önbizalom hiányos fiú/lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok önbizalom hiányos fiú/lány szaladgál Magyarországon? Ha igen, miért van ez? :/

Figyelt kérdés

Én egy önbizalom hiányos fiú vagyok, de meg van rá az okom. Soha sem vtak barátaim, a suliban mindenki utál, senki sem barátkozik velem. Már akkor is piszkáltak, mikor nem szóltam senkihez sem. Általában még most se szoktam. De azt látom mindig, hogy mindenki társaságban van, csak én ülök állandóan egyedül egy padnál. De itt sokszor olvasok olyan kérdéseket, hogy ,,hogy nézek ki?" meg ,,van-e esélyem a fiúknál/lányoknál?" és stb. Szóval akkor sokan vannak önbizalom hiányosak? Esetleg vannak olyanok is, akik hasonló helyzetben vannak, mint én?

17/F

2012. jún. 9. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért mert az folyik a médiából, hogyha nem vagy szuper, akkor szart se érsz. Ezt meg ezért nyomassák, mert az elégedetlen ember többet vásárol...
2012. jún. 9. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, és lehet, hogy butaságnak hangzik, de egy könyvsorozat segített. :) A címe Hétköznapi Pszichológia, egy két része sokat tud segíteni e téren. Most már nincsenek ilyen problémáim, és a páromra is rátaláltam. Amúgy szerintem sokan küszködnek hasonló problémákkal szerte a világon, de inkább fiatalkorban okoz problémákat, az iskola után könnyebb megválogatnia az embernek, hogy kikkel szeretne kapcsolatot tartani. 20/L
2012. jún. 9. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért? mert a suliban rossz jegyeket kaptam, hiába tanultam, buta vagyok --> kínkeservvel leérettségiztem, de lövésem nincs mit tanuljak. munkát így nem kapok

a pasik akikkel eddig összejöttem csak h.lyítettek, szórakoztak velem (a buta csúnyák is!)

mégis, honnan lenne önbizalmam?

2012. jún. 9. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt figyeltem meg, hogy a csonka családokból származó nők önbizalomhiányosak, függetlenül attól, hogy mennyire szépek, ez kifejezetten igaz, ha jóval a pubertáskor előtt szakadtak el az apjuktól. Férfiakkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de lehet, hogy hasonló.
2012. jún. 9. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:

üzenem a 'médiának' akkor, hogy ha lenne önbizalmam többet vásárolnék :D

(benézték, mert nálam fordított hatást értek el, de talán még jóvátehetik)

18/F

2012. jún. 9. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
nálad benézték, de sokmindenkinél működik, a nők megveszik a rengeteg kozmetikumot, ruhát, stb. hogy a sztárokra hasonlítsanak...
2012. jún. 9. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Média,na meg a magyar szülő mentalitás:kevés dicséret,viszont egy kisebb botlásért annál több lehordás akár ismerősök előtt is.
2012. aug. 27. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!