Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok önbizalom hiányos fiú/lány szaladgál Magyarországon? Ha igen, miért van ez? :/
Én egy önbizalom hiányos fiú vagyok, de meg van rá az okom. Soha sem vtak barátaim, a suliban mindenki utál, senki sem barátkozik velem. Már akkor is piszkáltak, mikor nem szóltam senkihez sem. Általában még most se szoktam. De azt látom mindig, hogy mindenki társaságban van, csak én ülök állandóan egyedül egy padnál. De itt sokszor olvasok olyan kérdéseket, hogy ,,hogy nézek ki?" meg ,,van-e esélyem a fiúknál/lányoknál?" és stb. Szóval akkor sokan vannak önbizalom hiányosak? Esetleg vannak olyanok is, akik hasonló helyzetben vannak, mint én?
17/F
Miért? mert a suliban rossz jegyeket kaptam, hiába tanultam, buta vagyok --> kínkeservvel leérettségiztem, de lövésem nincs mit tanuljak. munkát így nem kapok
a pasik akikkel eddig összejöttem csak h.lyítettek, szórakoztak velem (a buta csúnyák is!)
mégis, honnan lenne önbizalmam?
üzenem a 'médiának' akkor, hogy ha lenne önbizalmam többet vásárolnék :D
(benézték, mert nálam fordított hatást értek el, de talán még jóvátehetik)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!