Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejon ez a tipus?
Figyelt kérdés
Szoval 168 cm vagyok , kekszemu szokes barnas haju. Eleg sovany vagyok de azert formaim vannak :P Szerintem baratsagos vagyok es magabiztos de ugyanakkor felenk is :)
Azt nem szoktam mondani hogy szep vagyok azt masra hagyom :D
Sokat logok haverokkal es neha jobban megeggyezek fiukkal mint a lanyokkal . Lehet hogy jol tanulok de nm vagyok konyvmoly vagy tanulas manias csak amit 1-2szer elolvasok megjegyzek es ez nekem elony . Sportolok Ju-jitsu es Judo. Es utolso dolog hogy nagyon szeretek tancolni es tiramisut felfalni :)) nm mintha ide tartozna a tiramiszus duma :d
2012. aug. 3. 22:57
2/8 anonim válasza:
hát nekem azok a lányok, akik vlamilyen küzdősporot űznek, eleve kiesnek a sorból. az ilyenek túl férfisak. olyat még nem láttam, hogy egy lány hosszabb ávon küzdősportot űz és nőies marad. eleve járása is férfias meg még a többi tulajdonsága..
3/8 anonim válasza:
Leírás alapján nem rossz, de ugye te is tudod hogy ennyi alapján nem lehet véleményt alkotni? Ha esetleg unatkozol akkor dobj egy üzenetet és beszélgethetünk valamiről.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat ...amugy attol hogy valaki kuzdo sportol nem biztos hogy nem noies ...nem az izmos tipusu durva lany vagyok es nem reg kezdtem el a kuzdo sportot. Es nkm sokat segit a fogyasba es nem izmosit :)
2012. aug. 3. 23:15
5/8 anonim válasza:
nem pont az izomról beszélek, csak van pár lány akit ismerek aki küzdősportot űz és mindnek férfias járása van meg kicsit a viselkedésében is észre lehe venni. fogyásra szerintem van jobb sport is ami nincs ilyen hgatással, de te tudod. nem 1-2 hónap alatt jelentkezet az általam említett lányoknál sem. legalább 2-3 év kell hozzá
6/8 anonim válasza:
bejön de csak addig míg nem üti szét a szám szélét valamiért:D
7/8 A kérdező kommentje:
ne fe'
2012. aug. 4. 19:49
8/8 anonim válasza:
ha ez a ne fe' ne félj akar lenni akkor megnyugtatlak nem félek,sőt nyugodt vagyok mint a lőtt vad,mégpedig azért mert: 1. nem ismerlek,szóval esélyed sincs erőszakot alkalmazni:) 2.ilyen lányt nem ismerek,szóval nem tudom mire képesek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!