Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ha talalkoztok egy fiuval, akinek a teste, oltozkodese, humora is nagyon bejon, de az arca nem tetszik, akkor adtok egy eselyt a fiunak vagy vege a dalnak?
Jó kérdés. Szerintem ha ha humora, stílusa, nagyon megfog, akkor még ha kevésbé jóképű, akkor is tetszhet.
Volt egy ismerősöm a gimiben. Amíg nem ismertem mindig az járt a fejemben hogy "Bsszus hogy néz már ki, és mégis mindig van barátnője, ráadásul mind elég csinos". Aztán megismertem és olyan jó humora van, kedves, udvarias, de a humora a legjobb. És azt vettem észre hogy oda vagyok érte. :D Sajna nem lett közöttünk semmi, (habár még most is elfogadnám) pedig tényleg semmi jóképű nincs benne, de a személyisége... :)
22/L
van egy fiú az egyetemen, minden lány oda van érte.
anno egyik nap jól megbámultam a srácot és rájöttem hogy rohadtul csúnya az arca...
de szép a szeme,
sportos
intelligens
humoros
ízlésesen öltözködik
igazi úriember
tehát összességében annyira jópasi hogy senkinek se tűnik fel hogy nem szép az arca - nekem is 1 év után és akkor is csak azért mert sokáig bámultam és kielemeztem :D
viszont még így is járnék vele, mert annyira lehengerlő személyiség hogy nem érdekel hogy nem tartom az arcát Ken babához hasonlóan perfektnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!