Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek sokkal könnyebb minden?
A nőknek vannak társas kapcsolataik, mert komunikatívabbak, meg empatikusak, meg megoldják a problémákat, meg kibeszélik magukból. Mindig vannak barátok, segítők, rokonság. Meg a nők rugalmasok is.
A magyar pasik bizalmatlanok idegenekbennem bíznak, távolságtartók, túl büszkék, nincsenek normális barátságaik, tisztelet a kivételnek!
Hülye vagy, engem megverni se tudnál. :D De hagyjuk. Én bírom a jó szexet, ha a fiú kedvemre való, kielégít, kedvemre tesz! Nagyon is.
És tudom élvezni.
Itt nem erről van szó. Hanem, hogy ha nem kapunk partnert, nem alázkodunk meg, mint a férfiak, mert jobban bírjuk nélkületek.
Továbbá, ha nincs kedvünkre való, akkor nem jövünk össze egy olyannal, aki nem tetszik, vagy nem elégít ki igényeink szerint.
Míg a pasik jó nagy része belemegy abba is, hogy rondább nővel legyen, vagy bevállal mindenfélét, csak hogy valaki szexeljen végre vele..
"elutasitást lehet egy ideig türni, de utána felesleges."
Ezt nem tudom, mire írtad. Mindenkinek joga van elutasítani a másikat, ha nem akar vele kapcsolatot.
Ezek szerint egy nagydarab meleg fickó téged is megverhetne ezen a jogcímen.
Gratulálok. :D
"a nőkkel azért barátkoznak, mert van vaginájuk."
Aha, akkor veled meg azért haverkodnak a fiúpajtásaid, mert szép hosszú farkad van. :)
"én abbol indulok ki, hogy én itt vagyok átlagos külsővel mégse dug velem senki. Pedig eljárok csajozni elég sokat."
Szóval abból, hogy senki nem dug veled, arra következtettél, hogy a nőknek minden könnyebb... Hát elég érdekes logika. Én nő vagyok, velem sem "dug" senki, de attól még nem az ellenkező nemben keresem a hibát, hanem végiggondolom, hogy mit kéne változtatnom magamon, és teszek érte, nem sopánkodok... 21L
# 27
Nem folytatom, mert trollkodsz. :)
Amúgy is teszek rá, miért haverkodnak velem, mindig remekül megvoltam haverok nélkül is. :)
Az ő dolguk, miért, nekem aztán tökmindegy (= rádhagyom). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!