Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy fiúk/férfiak azon siránkoznak, a mai nők mennyire elribisedtek, mikor záporoznak olyan kérdések, hogy hol vannak szexéhes, kefélős lányok?
Persze a hiba mindkét esetben a nőkben van!
Ha nem találnak normális lányt, akkor is a nők a szemét dögök, ha meg csak ribikkel hozza őket össze a sors, akkor az a baj. Mindeki vádaskodik, veri a nyálát és a másikat hibáztatja. Én már rohadtul unom^^, ti nem? :)
/Persze nők oldaláról is megvan ez, tudom./
Hallottál már arról, hogy minden ember más?
Gondolom nem.
Szerintem a legtöbb ember ott a gond,hogy a többség jó maga se tudja,hogy milyen párt keres,csak van egy elfajzott ideálja és mindenképpen csak olyannal akar összejönni aki ennek megfelel és igen tényleg unalmas,hogy másokat hibáztatnak.Velem is jó párszor kikezdtek már de elhajtottam őket a p*csába,utána nem próbálkoztak,na meg amúgy se valók hozzám a rámenős lányok.
21/F
ma 00:14: Miért mi lett volna?:)
Elsö válaszoló vagyok és lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!