Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek arról ha egy csaj nem sminkeli magát egyáltalán! Tök natur?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 08:17
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
milyen hülyeségek hogy aki nem sminkeli magát az ápolatlan meg minden.aki lány és aztgondolja alapvetö annak erös önbizalom hiánya van .milyen érdekes én sose sminkelem magam és nagyon nagyon sokan megnéznek, iskolába is ez a helyzet.nem vok beképzelt de ez van.nem kelll smink ahoz hogy vki szép legyen természetesen a legszebb az ember
2010. júl. 18. 07:17
 42/43 anonim ***** válasza:
Nalátod, iskolában. Tehát fiatal vagy, LÁNY vagy, nem nő.
2010. júl. 18. 10:22
 43/43 anonim ***** válasza:
attol még nemlehetek nö mert nem sminkelem magam??külömben is nem fogom szétcseszni az atrcbörömet semmi és senki kedvééért. föleg mert ha fölteszek ergy sminket nemérzem hogy az én lennék nemérzem jol magam.ha vkinek tetcek akkor tetcek smink nélkül is. és ahogy joval elöttem iró irta ennyierövel a pasik menjenek naponta gyurni mert az alapvetö-ergo ennyietröböl ez ugy jön ki aki nem gyur az nemlehet férfi ...
2010. júl. 18. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!