Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek arról ha egy csaj nem sminkeli magát egyáltalán! Tök natur?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 08:17
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
23%
Hogy hülye. :P Nem arról van szó, jó tudni, hogy reggel ébredés után is hasonlít egy emberre, de nap közben miért ne legyen még szebb?
2009. júl. 17. 08:23
 2/43 anonim ***** válasza:
78%
Úgy gondolom, hogy a legtöbb nem szereti. Én viszont személy szerint IMÁDOM a ilyen lányokat. Nem szeretek semmit egy lányon ami mesterséges. Szerintem nem javít, csak ront. Legalábbis még soha nem láttam olyan sminket ami tetszett volna.
2009. júl. 17. 08:24
 3/43 anonim ***** válasza:
70%
Én speciell, lány vagyok, de miért baj az, ha valaki nem sminkeli magát?én, egyébként nem is bírom azokat a lányokat, nőket, akik fel sem ébrednek rendesen reggel, és máris a tükör előtt sminkelnek. szerintem semmi extra nincs abban, ha egy nő nem sminkeli magát...
2009. júl. 17. 08:26
 4/43 anonim ***** válasza:
83%

Az én barátnőm nem sminkeli magát (csak nagyon ritkán) és én jobban is szeretem ,hogy nem teszi. Nem kell rá annyit várni , és nekem így is ő a legszebb :) Más véleménye meg nem érdekel. Nekem nem egy műnő kell ,akin van vagy 5 kg smink, hanem csak simán Ő .

18F

2009. júl. 17. 08:26
 5/43 anonim ***** válasza:
46%
Blablabla... Persze, ilyenkor ezt mondjáktok, aztán azért mégis a szolídan kikent csajra buktok... :P
2009. júl. 17. 08:28
 6/43 anonim ***** válasza:
81%
Én írtam,hogy a barátnőmre bukom és Ő nem sminkel ;) Ennyi ;) Nekem tökéletesen megfelel.
2009. júl. 17. 08:31
 7/43 anonim válasza:
82%
Én sem sminkelem magam és mégis elvagyok a párommal. utcán jövök megyek és kipingált lányokat látok. valakinek nagyon jól áll az használja is de van aki ocsmány vele. 5 kiló az arcán és a szeme alatt. fúúúj
2009. júl. 17. 08:35
 8/43 anonim ***** válasza:
75%
nagyon helyes, azt szeressem :)
2009. júl. 17. 08:36
 9/43 anonim ***** válasza:
90%

Ezt is csak a Fiúk miatt csináljuk, de persze nekik semmi nem jó...

Egyiknek nem tetszik ezért, azért amazért... Másiknak szintén.

Nem lehet mindenki kedvére tenni.

2009. júl. 17. 08:37
 10/43 anonim ***** válasza:
84%
Akkor a legszebb egy lány, ha nem sminkeli magát! Akkor látszik a természetes szépsége. Ennél nincs szebb!
2009. júl. 17. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!