Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek arról ha egy csaj nem sminkeli magát egyáltalán! Tök natur?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 08:17
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
94%

utolsó előtti vagyok:

Igen akkor érvényesül a természetes szépsége de ha csak egy kicsit rak magára attól még nem torzulnak el a vonásai...

2009. júl. 17. 08:41
 12/43 anonim ***** válasza:
08:38-as vagyok, és fiú!
2009. júl. 17. 08:46
 13/43 anonim ***** válasza:
13%

Igenis elvárható hogy egy lány natur sminket tegyen fel.Mert ez úgy gondolom az ALAP ápoltság része.Ha nem sminkel kicsit sem nem törödik magával.Legalább egy szájfény könyörgöm!Ez olyan lenne mintha nem mosna hajat,na hogy tetszik? Vagy kopna a festék a hajáról..

Nem azt mondom hogy őt kilót,csak egy picit.Elég egy alapozó,mert a bőr az nem tökéletes,aztán egy szempillaspirál és egy pici szájfény.Sokkal szebb egy lány így.

2009. júl. 17. 08:46
 14/43 anonim ***** válasza:
73%

Én nem sminkelem magam, eddig sem tettem és ezután sem fogom. Ha valakinek egy olyan nő tetszik aki CSAK sminkelve szép, az veregesse meg a saját vállát.

A szép nőknek nem kell smink, a csúnyák meg úgyis lemossák este. Milyen illúzió-romboló hogy beleszeretsz egy lányba mert hogy szép, aztán mikor először együtt alszotok és lemossa a sminket, meglátod hogy milyen ronda...

Pontozzatok le, nem érdekel :):)

18L

2009. júl. 17. 09:10
 15/43 anonim ***** válasza:
85%

Nekem tetszik ha nem sminkeli magát, természetes szépség, nekem ez jön be.

23/F

2009. júl. 17. 09:17
 16/43 anonim ***** válasza:
33%
09:10-es te szépnek tartod magad??? mert elég gázul és beképzelten hangzik amit írtál.Kiváncsi lennék a nagy szépségedre 18 évesen...
2009. júl. 17. 09:25
 17/43 anonim ***** válasza:
10%
Van aki naturba sokkal jobban nézki mint festve,ha tudja magáról akkor nincs gond,ha nem tudja az gáz.Am ha jólnézki akkor jó a véleményem.
2009. júl. 17. 09:30
 18/43 anonim ***** válasza:
80%

08.46

Ugye ezt Te sem gondolod komolyan, hogy aki nem sminkel az ápolatlan? Csak egy kis alapozó? Aztán, hogy 40 éves korára úgy néz ki egy nő mintha 60 lenne, mert úgy tönkre teszi magát a sok kenceficével az nem számít, igaz? Ne hasonlítsuk már azzal, hogy olyan mintha valaki nem mosna hajat. Az alap ápoltságba szerintem az tartozik bele, hogy naponta lefürdök (én napjában legalább kétszer), mindig megvan mosva a hajam és nem zsíros, kócos (számomra mondjuk nem csak a zsíros haj undorító, hanem a száraz töredezett is, de neked ez biztos tetszik, hisz olyan igényes az a csaj, aki szétvasalja a haját), kajálás után megmosom a fogam és mindig használok egy kis parfümöt. Ezen kívül a ruháim mindig tiszták, illatosak és vasaltak. Ez igénytelen? Hát akkor vállalom az vagyok, de jól érzem magam ilyen "szutyokként" és, hogy nem úgy nézek ki mint a saját nagyanyám, hanem jópár évet letagadhatok. Szerintem amit te elvársz egy nőtől az már nem egy kis szolid smink (amivel egyébként semmi gond nincs, tényleg sokat dobhat egy nőn, de sokan nem érzik jól magukat kifestve).

2009. júl. 17. 09:38
 19/43 anonim ***** válasza:
47%

Barátnőmön SOHA egy gramm smink se volt. Max a Labello télen :D És sokkal szebb mint a piros-fehér-feketére maszkírozott plázacicák. És nem azért szép mert szépnek született (mert igazából tök átlagos), hanem mert nem tette tönkre az arcát a sok vegyszerrel.

Egy kis smink még elmegy a lányokon (igaz, az se tesz jót) de ha valakin öt kiló festék van... könyörgöm :D És ráadásul anélkül sokkal szebb lehetne, csak nem veszi észre mert majmolja a többit...

Egy lány 16 évesen ne nézzen már ki úgy mint Jacko...

2009. júl. 17. 09:49
 20/43 anonim ***** válasza:
86%
én sem sminkelem magam soha, esetleg különleges alkalmakkor, évente párszor kihúzom a szememet, meg használok szempillaspirált. és a barátom pont így szeret. ő nem szereti egyáltalán a sminket, sem a mű dolgokat. nem tudom, szerintem nem olyan jó érzés, hogy egy lealapozózott lányt megpuszilsz, és akkor érzed, hogy az nem a bőre, hanem a cucc... a szemkiemeléssel semmi bajom, csak mostanság azt is túlzásba viszik, és sokan nem tudják, hogy mi áll jó nekik. sajnálom, attól, hogy én nem csinálom, még van szemem a széphez. szóval nem érzem magam ápolatlannak csak azért, mert nem kenem ki magam reggelente^^
2009. júl. 17. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!