Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek arról ha egy csaj nem sminkeli magát egyáltalán! Tök natur?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 08:17
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
82%
Na nem mindenki azért rak 1 kiló alapozót az arcára,mert szereti kikenni magát.Nekem vannak égési sebeim meg hegek az arcomon és már 12 éves korom óta muszály maszkíroznom magam.És még jó pár ilyen lány van,úgyhogy nem kell leszólni az alapozót használó nőket.Tök hülyeség ez a "megpuszilja és azt érzi hogy nem a bőre van ott hanem valami más".Na persze valami kemény műanyagra gondoltál?!Pff,örülünk hogy neked tökéletes a bőröd,de azért ennyire nem kéne eltúlozni...Szóval azokra is kéne gondolni (mikor ilyen sértegető válaszokat írtok)akik nem tehetnek róla hogy mindennap 2 tonna smink kell ahhoz hogy jól érezzék magukat.
2009. júl. 17. 15:28
 32/43 anonim ***** válasza:
94%

15:28-as eggyet értek veled.

Én még nem vettem észre azt hogy mikor a barátom vagy a haverok megpuszilnak arcon akkor azt kérdeznék:"ez mi?"

Az alapozótól nem lesz kemény az arcod,sőt nem is látni ha normálisan van feltéve.A BŐRT puszilják akkor is.

És igen,valakinek azért kell festeni magát mert valami eltérés van a bőrén.És nem kell minden sminkelő lányt P*icsának nézni mert sminkel.És nem értem miért kell egyből azt hinni hogy aki sminkel az pláza?

Mindenkinek ízlés dolga.És lefogadom srácok hogy ha megismernétek egy lányt és megszeretnétek nem hagynátok el csak azért mert sminkeli magát.

És a sminktől nem lesz csúnya a bőr,csak attól ha olyan krémeket használsz ami idősebb nőknek való és nem fiataloknak.

Ez a véleményem.És tőkéletes bőr nincs.

Lehet lepontozni...

L

2009. júl. 17. 16:50
 33/43 anonim ***** válasza:

Nekem sem tökéletes a bőröm, és baromira nem értem, hogy akinek nem inge, az miért is veszi magára a dolgokat... Biztos nagyon jó érzés megváltani a világot, meg fellengzős sorokat írni, de én nem tudok mit tenni, ha mondok egy példát, amiből sokat lehet látni, nevezetesen ezeket a gimnazista p*csákat, akiknél reggelente 3/4 óra a sminkelés, akkor miért veszi fel az magára, akinek mondjuk OKA van arra, hogy alapozót használjon. Egyébként meg valószínűleg nem is a bőr kedvence, mivel azért rendesen eltömíti a pórusokat, na mindegy.

Mielőtt letámadnátok az embereket, meg írnátok a rendkívül bátor "lehet lepontozni" szövegeket, gondolkozzatok már el azon, hogy valószínűleg nem a normális kereteken belül sminkelő emberekről van szó... De ha ti magatokra ismertek abban, amit én írok, akkor meg nem értem, hol a probléma.

2009. júl. 17. 22:50
 34/43 anonim ***** válasza:

Azért egyesek olyan jól kiforgatják az ember szavait.

Akinek valami oka van arra hogy sminkeljen, ahogy előttem valaki írta, azt pl senki nem fogja ezért megszólni. Szerintem akik azt írták, hogy nem kell smink, köztük én is, nem úgy gondolják, hogy aki felken egy kis alapozót, az már r*banc, meg hogy fúj ez undorító.

Csak egyesek ilyenekkel jönnek, hogy a smink alap, meg hogy anélkül nem is lány egy lány, na ez már túlzás.

Amúgy meg nem értem ezt a természetes dolgot, hogy járjunk mesztelenűl, meg ne szörtelenítsünk.

A két dolog nem ugyanaz. Eszméletlen miket tudtok példának felhozni.

2009. júl. 18. 07:52
 35/43 anonim ***** válasza:
51%

Charlie : Az légy, aki vagy Hova mész, hova futsz, mondd, hogy jó reggelt!

Ölelj át, a világ épphogy életre kelt!

Az aki szép, az reggel is szép,

amikor ébred még ha össze is gyűrte az ágy,

alakul még az igazi kép,

nézni szeretném a színek, meg a fény

hogyan fonnak Rád ma új ruhát!

Az légy, aki vagy, érezd jól magad,

és ha elhajózom hosszú vizeken,

néhány kikötő még útba ejthető,

de úgyis visszaérkezel.

Ébredés, változás, minden új nap új,

ölelj át, mitől félsz ennyi hajnalon túl?

amikor ébred még ha össze is gyűrte az ágy

ne siess még, ne siess úgy, mondok valamit,a tükröd hazudik,

nehogy elhidd, hogyha másnak lát!

de úgyis visszaérkezem.

amikor ébred még ha össze is gyűrte az ágy,

ne siess még, ne siess úgy, mondok valamit,a tükröd hazudik,

nehogy elhidd, hogyha másnak lát!

de mindig visszaérkezel!

Kórus: Az légy, aki vagy, érezd jól magad...

Néhány kikötő még útbaejthető,

de mindig visszaérkezel!

Mindig visszaérkezel!

2009. júl. 18. 13:21
 36/43 anonim válasza:

Szia!

Én speciel nem szeretem a sminket. Számomra a leggyönyörűbb látvány, amikor a párom mellett ébredve látom a kócos, kialmatlan kis "jóreggelt fejét". Szerintem egy nő reggel szép igazán, amikor még nincs rajta smink. Ha sminkeli magát, akkor az már nem ő, hanem a festék.

2009. júl. 24. 01:15
 37/43 anonim válasza:
Egyébként nem a fiúk miatt sminkeltek, hanem a többi lány miatt..- valahogy nem értem, de a nőkben benne van ez az egymásnak meg kell felelni, vagy szebbnek kell lenni a másiknál dolog. A nők pl. jól megnézik egymást az utcán és ha nem tetszik, kemény mimikával jelzik egymásnak, ezzel feljebb érezve magukat a másiknál. Ezt csak arra mondom, hogy állítólag a fiúk miatt festitek magatokat;)
2009. júl. 24. 01:20
 38/43 anonim ***** válasza:
77%

Kérem szépen, egy nő ha teheti csinosodjon, szépüljön, varázsolja el a férfit, és csavarja az ujjai köré.:) ez így szép és jó, és a normalitás keretein belül nincsen gond,SŐT ha tetszeni akar valakinek akkor igenis sminkelje magát!:P Jó az! Én mondjuk nagyon szeretem ha a barátnőm egy kicsit kicsípi magát mikor találkozunk, akár egy ebéd, vacsi, bowlingozás vagy bármi ilyen kis "randialkalmakra. Persze túlzásba se érdemes vinni, hiszen akkor nem lesz benne semmi különös. De jó dolog a smink és szerintem minden pasinak tetszik egy leányon.:)

Férfi voltam és 21.:D

2009. júl. 24. 13:13
 39/43 anonim ***** válasza:
78%

Az előttem lévő személynek nagyon de nagyon igazat adok!!!akkor szép valaki ha törődik magával, az alakjával az orcájával, egyszóval törődik mindenével és ez a gyönyörű egy nőben!!!Egyébként is XXI. században élünk és nem a X.-be akkor érthető volt, hogy nem volt smink és azért voltak olyanok az emberek!aki a modern életben él , szereti magát(törődni magával)az mind ilyen!

u.i.:Én ilyen vok és a barátnőim is példát vesznek rólam , mert amióta ismerjük egymást ők is sminkelik magukat!És fiúkat akiket ismerünk azoknak érdekes képen nagyon is tetszik!Csak azoknak nem tetszik akik Ó MÓDIAK ......hát igen ez a véleményem erről a témáról...erről ennyit .....

2009. júl. 24. 18:21
 40/43 anonim válasza:
Én lány vagyok és sztem egy pici smink nem árt meg. Nem azt mondom hogy "vakold" be az egész arcod, csak enyhén, szolidan sminkeld magad. Az én eddig fiúimnak ez bejött.
2009. aug. 6. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!