Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek arról ha egy csaj nem sminkeli magát egyáltalán! Tök natur?
Nem tudom, hogy ki ez az eszement smink-b*zi, de nagyon idegesítő. Kérd meg a csajodat, hogy vegyen egy játékboltban arcfestő-készletet, és kenje ki magát, ha neked ez tetszik, de akadj már le azokról, akik nem szeretik a smiket.
Egyébként megint ez a "kíváncsi lennék a nagy szépségedre..." Olyan beteg ennek a társaságnak ezen része, akik neten keresztül megállapítják, hogy ronda vagy, meg megjegyzéseket tesznek. Szánalmasan hülye s*ggek vagytok. Nem a 18 éves lány vagyok, de szerinted akkor lesz valaki szép, ha 15 tonna smink van a fején? Igaza van, nem értem, miért szólod le. Sokkal szebb a természetes, néha én is kihúzom a szememet, de nem kenek magamra minden reggel alapozót, hogy 10 év múlva majd kifolyjon az agyam a kitágult pórusaimon keresztül... Különben is, a szépség nem az, amit te gondolsz, amit a médiából látsz. 18 éves lány, te meg ne adj egy olyan véleményére, aki annyira tanulatlan, hogy nem tudja elkülöníteni a médiában látott beetetéseket a valóságtól.
Valaki sminkkel szép, valaki anélkül és pont :)
Ezen szerintem nincs mit vitatkozni :)
Én se sminkelem magam soha, mégis élek. És nem vagyok ápolatlan kikérem magamnak.
ilyen hülyeséget meg, hogy a smink olyan alap, mint a fürdés, hakmosás hát ez komolytalan... Hány éves vagy? Meg amúgy sajnálom a barátnődet.
Akkor kedves sminket akarok mindenáron pasik menjetek már le az edzőterembe mindennap órákat gyúrni, mert egy pasinál meg az az alap. Az már nem tetszene, mi?
Nektek sem tökéletes a pofikátok, a bőrötök, akkor most mondjam azt hogy irány nektek is a sminkes? Eszméletlen milyen hülyeségeket el nem vártok a lányoktól, aminek igazából semmi komoly értelme nincs.
És inkább ne sminkelje valak imagát soha, mint ahogy elnézem a mostani 13 éveseket és már 3 kg festék folyik le róluk.
23/L
Látom,itt a sminkelők labdába se rúghatnak.
Azért nem kell minden eltúlozni,mert nem MASZKÍROZÁSRÓL beszélünk,hanem egy sima,egyszerű,ízléses sminkről.nem lesz egyből r*banc meg csúnya valaki,ha szeret sminkelni és bunkó,akinek tetszik.
Ha ennyire a természetességre vágytok,járkálhatnátok meztelenül is az utcán,mert ugye a lányok úgyis szépek.Egy jó smink pedig "öltöztet".senkit nem nézek le azért,mert nem sminkeli magát,mindenki eldönti magának,hogy mit ígényel,de legalább ne hülyeséggel magyarázzátok meg.egyszerűen nőies,de nem mindenki szereti.ugyan ez van a hajfestéssel,körömfestéssel és a különböző stílusú öltözködéssel is.Akinek nem áll jól,vagy béna hozzá az ne erőltesse,de nincs abba semmi rossz,ha valakinek jól áll és szépen csinálja.Lehet,hogy szép vele is meg anélkül is.Minden lehet.Nem kell ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!