Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak fiúk akik szeretik a barna, gyűrű göndör, hosszú hajat?
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
És előző, igazad van. Manapság kevesen akarnak kitűnni a többiek közül. Ezért mindenkinek ugyanolyan a haja,a ruhája, stb. Én pedig nem szeretnék ezekhez tartozni, és hogy ha így tényleg kitűnök akkor nagyon örülök neki. :)
Nekem is az van, derékig ér, saját, és természetes.
A párom imádja.
Mert "ízig-vérig hús nő" vagyok.
Nem minden IQlight gyökér van oda a plasztikmacákért, festett, egyenesített haj, műköröm, esetleg szoli, stb... :)
Így van ahogy az utolsó mondja.
Nem csak IQlight emberek szeretik azokat a nőket akik adnak magukra.
Vannak akik azért aggyal is meg vannak áldva és szeretik az egyenes szőke hajú, csinosan öltözködő lányokat.
De természetesen olyanok is vannak akik az olyan beállítottságú lányokat kedvelik amilyen te vagy kérdező :)
Úúúúú mintha én tettem volna fel ezt a kérdést! :D
Nekem kb. derékig ér, gyűrűs és göndör. Én azért szeretem, mert feltűnő, és odavonzza a tekintetet- ezáltal többen észrevesznek. (Mondjuk ha nem akarom, hogy észrevegyenek, nem olyan jó).
Csak én 16 vagyok. (Nemsokára 17).
Köszönöm a válaszokat.:)
Hát, nincs annyira vékony arcom...inkább átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!