Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak fiúk akik szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak fiúk akik szeretik a barna, gyűrű göndör, hosszú hajat?

Figyelt kérdés
Persze a természeteset.Vagy csak az egyenes, vasalt hajúak tetszenek manapság mindenkinek?

2012. júl. 28. 09:46
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
ne foglalkozz a többiekkel! nekem is göndör hajam van, csak szőke, és nagyon sokáig vasaltam mikor ennyi idős voltam mint te, mert hallgattam másokra. most középiskolába járok, de évekkel később sem jött teljesen rendbe. legyél okosabb, mint én! ;) arról van szó, hogy senki sem akarja, hogy valaki más kitűnjön közülük, márpedig ha neked ilyen hajad van, akkor bizony kitűnsz :)
2012. aug. 28. 17:25
 32/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. :)

És előző, igazad van. Manapság kevesen akarnak kitűnni a többiek közül. Ezért mindenkinek ugyanolyan a haja,a ruhája, stb. Én pedig nem szeretnék ezekhez tartozni, és hogy ha így tényleg kitűnök akkor nagyon örülök neki. :)

2012. aug. 29. 10:11
 33/43 anonim ***** válasza:
ha valóban ilyen szép hajad van, arra csak büszke lehetsz :) tuti bejön a pasiknak :)
2012. okt. 2. 22:17
 34/43 Lin71 ***** válasza:
100%

Nekem is az van, derékig ér, saját, és természetes.

A párom imádja.

Mert "ízig-vérig hús nő" vagyok.

Nem minden IQlight gyökér van oda a plasztikmacákért, festett, egyenesített haj, műköröm, esetleg szoli, stb... :)

2012. okt. 2. 22:22
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Így van ahogy az utolsó mondja.

Nem csak IQlight emberek szeretik azokat a nőket akik adnak magukra.

Vannak akik azért aggyal is meg vannak áldva és szeretik az egyenes szőke hajú, csinosan öltözködő lányokat.

De természetesen olyanok is vannak akik az olyan beállítottságú lányokat kedvelik amilyen te vagy kérdező :)

2012. okt. 2. 22:40
 36/43 anonim ***** válasza:
attol függ hogy nézel ki.
2012. okt. 13. 10:54
 37/43 anonim ***** válasza:

Úúúúú mintha én tettem volna fel ezt a kérdést! :D

Nekem kb. derékig ér, gyűrűs és göndör. Én azért szeretem, mert feltűnő, és odavonzza a tekintetet- ezáltal többen észrevesznek. (Mondjuk ha nem akarom, hogy észrevegyenek, nem olyan jó).

Csak én 16 vagyok. (Nemsokára 17).

2012. okt. 13. 11:06
 38/43 anonim válasza:
vékony arcod van? vékony arc, pufók haj A LEGSZEBB összeállítás:)
2012. okt. 13. 11:58
 39/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Hát, nincs annyira vékony arcom...inkább átlagos.

2012. okt. 14. 09:00
 40/43 anonim ***** válasza:
Mint Nuda Veritas?
2012. dec. 29. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!