Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak fiúk akik szeretik a barna, gyűrű göndör, hosszú hajat?
Figyelt kérdés
Persze a természeteset.Vagy csak az egyenes, vasalt hajúak tetszenek manapság mindenkinek?2012. júl. 28. 09:46
21/43 anonim válasza:
Nekem is kb. Ilyen hajam van, a velem egyidősek azt mondják, hogy vasaljam ki, de csak azért, mert irigyek, és örülök, hogy erre rájöttem.Hidd el, gyönyörű az ilyen haj!Egyedi vagy tőle!Ha szereted a hajadat, a többiek is szeretni fogják :) A barátomnak kifejezetten tetszik, hogy ilyen hajam van, ha ki van vasalva, az nem tetszik neki :)
15/L
22/43 A kérdező kommentje:
Nekem végül is tetszik. És tudom hogy az a lényeg hogy nekem tetsszen, de azért néha elbizonytalanodom.Ezért kérdeztem hogy mások mit gondolnak róla.
2012. júl. 28. 11:39
23/43 anonim válasza:
tesóm barátnőjének is ilyen van :D:D
24/43 anonim válasza:
imádom,göndor haj ráadásul hosszú.Mikor is esküszünk? :D:D:D:D:D:D:D
Ne,hogy vasald te,közelébe se,légyszíves :D
25/43 A kérdező kommentje:
Feltétlenül nem is szeretném vasalni. Főleg h nem is tudom.:)
2012. júl. 30. 19:35
26/43 anonim válasza:
igaz, h én lány vagyok, de szerintem tök szép:)
27/43 anonim válasza:
a vasalás egy hülye divat, mikor én voltam a te korodban, mindenki göndör hajat akart, dauerolt, csavart, hullámosított, mindent megtett, hogy göndör legyen. eszedbe ne jusson kivasalni, a sok buta tini csak azért mondja, mert pár éve valami idióta kitalálta, hogy legyen az egyenes a divat (állítólag a fodrászok, mivel, ahogy te is írtad, a göndör hajat nehéz kezelni. nekem is az van, de nem baj, imádom.)
28/43 anonim válasza:
még mindig előző: na és igen, nem is lehetne kivasalni, vagy naponta kb. kétszer kéne...az enyém nem ennyire gyűrűs, mégis, mikor egyszer próbaképp a barátnőm kivasalta, hazaérve már hullámos lett, másnapra meg még jobban. egy csöppet se volt egyenes, ahhoz minden nap kéne. de nincs is értelme.
29/43 anonim válasza:
Én meghalnék ha olyan hajam lehetne. 23/L
30/43 anonim válasza:
Nekem lenyegtelen h egyenes gondor. csak sötet hajszin legyen :) 23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!