Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak fiúk akik szeretik a barna, gyűrű göndör, hosszú hajat?
Figyelt kérdés
Persze a természeteset.Vagy csak az egyenes, vasalt hajúak tetszenek manapság mindenkinek?2012. júl. 28. 09:46
11/43 A kérdező kommentje:
Már annyiszor próbáltam otthon, de nem megy. Pár perc alatt visszagöndörödik, úgy meg olyan sűrű, ami nekem nagyon nem tetszik. Az a baj hogy még a fodrászom sem vállalja, mert azt mondja hogy nem biztos hogy a várt eredményt hozza.
2012. júl. 28. 10:50
12/43 anonim válasza:
hát akkor meg teljesen jó így, FŐ A TERMÉSZETESSÉG:)
13/43 anonim válasza:
Szia ismét :P Nem küldtél képet, de néztem a válaszaid! Ha a hajad se hagyja, akkor annak így kell lennie :D fogadd el így ;)
Roland
14/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de jöhetnek még. :)
2012. júl. 28. 10:54
15/43 anonim válasza:
Ne viccelj már, nők tömegei vágynak arra, hogy ilyen hajuk legyen :)
Hány éves vagy, hogy ezt még nem ismerted fel?
16/43 anonim válasza:
Hát nekem csak az egyenes, vasalt, szőke haj jön be.
Ez amit te linkeltél, nagyon nem tetszik. Nagyon.
22F
17/43 A kérdező kommentje:
14 vagyok, de én ezt azért nem vettem észre mert általában a velem egyidősek mindig azt kérdezik hogy hogy bírom elviselni, meg hogy olyan nehéz lehet kezelni, és a beképzeltebb fajták meg azt hogy neki úgy tatszik a saját haja, olyan selymes, és napi 10x fésüli.
Egyébként tényleg nehéz kezelni, de én már megszoktam.
2012. júl. 28. 10:59
18/43 A kérdező kommentje:
Ja és hát azt gondoltam h nem tetszik mindenkinek. Ízlések és pofonok. :)
2012. júl. 28. 11:01
19/43 anonim válasza:
Ne foglalkozz mással, irigyek :D
20/43 A kérdező kommentje:
Hát próbálok nem foglalkozni,de azért kíváncsi vagyok az emberek véleményére.
2012. júl. 28. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!