Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy hogy teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy hogy teljesen egyedül vagytok a világban?

Figyelt kérdés

Hogy nem számíthattok sem a családra sem a barátokra, senkire? Én most ezt érzem. Utálom önmagam és nem tudom mihez kezdjek.

Végső elkeseredésemben írtam ide. Kérem segítsen valaki? :(

2012. júl. 26. 21:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azt az elkeserítő tényt kell mondanom, hogy mind egyedül vagyunk. A fontos dolgokkal mindig neked kell megküzdeni egyedül, mert más nem cselekedhet helyetted. Viszont lehetnek olyan emberek melletted akikben megbízhatsz és akikre számíthatsz. Szerintem ez egy jó videó sok érdekességre világít rá: http://www.youtube.com/watch?v=ttOEgFKBDtU

Ne utáld magad, hanem keresd meg a hibáidat/erényeidet majd fogadd el őket először. Utána változtasd meg azt ami nem tetszik(persze mindent nem tudsz úgyse megváltoztatni). Ezután pedig kereshetsz embereket magad mellé. Ez nem fog két nap alatt sikerülni, hanem hónapok vagy évek is rámehetnek. De ha komolyan gondolod megtudsz változni, hogy ne legyél egyedül és jobb életed legyen.

2012. aug. 1. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!