Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy hogy teljesen egyedül vagytok a világban?
Hogy nem számíthattok sem a családra sem a barátokra, senkire? Én most ezt érzem. Utálom önmagam és nem tudom mihez kezdjek.
Végső elkeseredésemben írtam ide. Kérem segítsen valaki? :(
Én inkább úgy éreztem, hogy sokan támogatnak, mellettem állnak, de az, akire a legjobban számítottam nem. És ezért én is úgy érzem, mintha egyedül lennék. Ma is. :'(
Kitartás, a felhők felett mindig süt a nap.
22 éves lány vagyok és már eddig sem mentem valami fényesen a dolgok, nem vagyok megelégedve önmagammal se külsőre se belsőre, ezért szórakozni sem nagyon járok. Persze strand meg ilyenek mennek de bulikba, pedig imádnám. Tudom hogy valtoztatnom kellene csak egyszerűen nem tudom hogyan kezdjék hozzá.
Anyummal is folyton összeveszünk és most végleg nagyon betelt nálam a pohár.
A barátaimrá meg úgy érzem egyáltalán nem számíthatok ha komoly dologról van szó. Meg nem is akarom őket a gondjaimmal traktálni
Hatalmas ürességet érzek és nem tudom hogyan valtozzassak. Csak annyit tudok, hogy ez így nem mehet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!