Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Összejöttem egy csajjal, de hülye, tök hülye. Mit tegyek?
A 14-es vagyok.
Először is, köszönöm a dicséretet, átadom a szüleimnek, mégiscsak az ő nevelésük vagyok. :)
A térdelős válaszolónak: Nem mintha rád tartozna, de: A szüleim egész életükben keményen dolgoztak azért, hogy jó, és értelmes embert nevelhessenek a testvéremből és belőlem. A kemény munka ellenére a válság minket is elért, így sajnos már nem tudták a tanulmányaimat támogatni. Kénytelen voltam egy egész másik szakon, munka mellett, önerőből tanulni. Havi átlag 200 órát dolgoztam, betanított munkásként, könyékig érő szutyokban, hogy meló mellett tanulni tudjak. Mikor tudomást szereztem arról, hogy a leendő szakmámban megüresedett egy pozíció, megpályáztam. Értékelték az igyekezetem, azt, hogy mennyit kínlódok, hogy legyen belőlem valaki, és alkalmaztak. Ha ez neked térdelés, ám legyen, de ezzel a feltételezéssel tulajdonképpen a becsületemet próbáltad ócsárolni, ne haragudj, de első stírre nem tartozol a kedvenceim közé!
14-es vagyok
én havi 240 órát dolgozok a főiskolás diplomámmal egyszerű munkásként. és én azt tapasztalom mindenhol, hogy olyanok vannak vezető beosztásban, akiket valami jó ismerős/rokon betuszkol valahogy. vagy jól tudnak szopni/nyalni. szóval csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a vezető beosztás nem feltétlenül jelenti, hogy vág az eszed. de ha téged az érdemeid szerint léptettek elő, örülök neki, hogy olyan is van.
továbbá, hogy sörözöl, és koncertre jársz, annak semi köze az IQ szinthez.
és aki igazán szép és intelligens, az nem dícséri magát, inkább megmarad szerénynek.
az tény, hogy létezik szép, és okos nő is egyben. tudom, mert a párom is közéjük tartozik. mégsincs elszállva magától. az öndícséret nekem mindig is büdös lesz...
ha valóban annyira értelmes lennél, mint amilyennek tartod magad, legalább egy észérvet írtál volna, ami ezt bizonyítja.
Ha téged nem zavar, hogy beéget nyilvánosan, akkor...
Leckének jó ez, amúgy: nem biztos, hogy belülről is oké az, aki kívülről pengén néz ki.
Nyilván anélkül, hogy ne mondjak magamról pozitív dolgokat, nem tudom magamat példaként felhozni.
Azzal, hogy megemlítettem a végzettségemen/külsőségeken kívül ezt-azt, azt próbáltam bemutatni, hogy emellett egy sima, átlagos életet élek. Pont azt, hogy nem hordom fent az orrom, nem a nagyokkal eszem az ezüst étkészlettel, hanem megmaradtam annak, ami voltam/vagyok.
Azt hiszem, azt sem mondtam, hogy jó nő vagyok, mert ezt nem is gondolom így. Annyit említettem, hogy vannak pozitív visszajelzéseim is.
Az egyéb területen elért eredményeimre pedig igenis büszke vagyok. A magam módján sokat harcolok ezért.
Sajnálom, hogy sok értelmes, jóravaló ember nem tud a szakmájában elhelyezkedni, fentebb olvasott példa alapján többek közt azért, mert azokon a helyeken, ahol lennie kellene, szakképzetlen, "sógorkomajóbarátok" ülnek.
Hogy vág-e az eszem? Ezt döntsék el azok, akiknek ez a dolga. Próbálok boldogulni az életben...
Ész érveket ezen kívül ezzel kapcsolatban nem igazán tudok felhozni így, ismeretlen kereteken belül.
A pillanatnyi felindulásom a hozzáfűzött reakciódnak szólt inkább, mintsem neked, így először is elnézést kérek a stílusért, másodszor pedig sajnálom, ha megharagítottalak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!