Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Összejöttem egy csajjal, és már a szüleim is tudnak róla, ..
Figyelt kérdés
csak az a probléma, hogy édesanyám nem képes elfogadni, mert szerinte nem illünk össze. :az az oka hogy én nagy darab vagyok, és a barátnőm meg kicsi, vékony. Mit tegyek, hogy elfogadja, azt hogy szeretem?2011. júl. 17. 23:41
1/11 anonim válasza:
muterodnak az a baja h jó nőt sikerült fognod ?:D ügyes
19F
2/11 A kérdező kommentje:
Igaz hogy nem a világ legszebbje de én szeretem,csak anyám szerint nem szép,és főleg meg nem illünk össze.
2011. júl. 17. 23:45
3/11 mimano válasza:
Nem anyád jár vele, hanem te! Majd megszokja.
4/11 anonim válasza:
Nehogy már anyád mondja meg kivel legyél!
5/11 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom,csak ő meg azt mondja ha a helyembe volna szégyellene vele együtt mutatkozni!
2011. júl. 17. 23:50
6/11 anonim válasza:
Én a helyedben akkor messziről elkerülném anyámat!
Nem tudom mi lehet a baja -.-
7/11 szamóca.. válasza:
anyádnak üzenem, hogy gondolja el milyen érzés meglátni amint a 14-15 éves kislánya egy kitetovált piercinges tarajos igazi hülyegyerekkel állít haza, majd adjon hálát az égnek hogy nem én lettem a gyereke, hanem te, és tisztelje a választásod, ami még ráadásul korántsem a legrosszabb.
8/11 anonim válasza:
Egyszerű ez megmondod anyádnak hogy ha szeretsz akkor elfogadod őt,és kész.
9/11 anonim válasza:
Fiam hozd a sörétest!!! XD Na jó tényleg mond meg neki hogy már elég idős vagy hozzá hogy saját magad b.zd el az életed nem kell hozzá ő!!! De am néha jól jön azé a szívlapát !!!
10/11 anonim válasza:
Te éld a saját életed, és ne anyukád a tiédet. Ha neked ő a választottad, akkor abba senki más nem szólhat bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!