Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Összejöttem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Összejöttem egy csajjal, de hülye, tök hülye. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezért szakítsak?Tudom,h relatíve kevés okos nő van,de ez idegesít..,am qrva jól néz ki....
2012. júl. 26. 20:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%

7: Ez jó volt, vidéki élet! :D

8: Hidd el, nőkben is van bőven, aki "d.gásra használja" a buta szépfiút, aztán mással nem foglalkozik. Például cégvezető csaj, találkozgat a divatfiúval, de este már nem viszi magával az üzleti vacsorára, mert a srác kettőig se tud számolni. Vannak ilyen emberek.

2012. júl. 26. 20:10
 12/31 anonim ***** válasza:
54%
Én járnék vele és dugnám, de közben azért keress közben egy értelmesebbet és aztán dobd. :D
2012. júl. 26. 20:10
 13/31 anonim ***** válasza:
81%

Tudod, ha te annyira okos, és értelmes lennél, le se álltál volna vele komolyabban. A szakítsak vele, nálam annyit jelent, hogy jártok.

Aki hozzám képest a bányászbéka ülepe alatti IQ-tartományban van, arról az 5 perc után lerí, nemhogy a járásig jussak vele.

Nem tudom mennyire butácska, de ha beléd habarodott, te meg nem akarsz komolyat, jobb rövid időn belül pontot tenni a végére, mert megbántod, aztán még a végén le sem száll rólad.

Amúgy meg, a magam nevében kikérném magamnak ezt a szép nő nem lehet értelmes, meg jó fej témát.

23 évesen vezető beosztásban dolgozom (tehát agyam van), és többen is bókolnak általában, tehát annyira rusnya nem lehetek, mindenesetre az ördögnél valamivel jobban nézek ki.

Sőt, mindeközben sörözök, meg koncertre járok a párommal, szerelek, sütök-főzök, nem hisztizek a pasimnak, ha egyedül hagy, mert a barátaival van találkája, és meg lehet velem jelenni azt gondolom.

Mindemellett nem vagyok bombázó, és elismerem, hogy van az a kaliber, akitől az ágynak dőlsz, az agyától meg a sírba.

Csak kérlek, ne általánosítsunk!

2012. júl. 26. 20:18
 14/31 anonim ***** válasza:
14-es, jó dumád van. :)
2012. júl. 26. 20:28
 15/31 anonim ***** válasza:
14%

"23 évesen vezető beosztásban dolgozom (tehát agyam van)"

vagy jól tudtad térdelve szeretni a nagyfőnököt, sose lehet tudni...

2012. júl. 26. 20:40
 16/31 anonim ***** válasza:
a 14-es elvenném feleségül is :)
2012. júl. 26. 20:40
 17/31 A kérdező kommentje:

Igazából abszolút szerethető,kedves lány,csak állandóan beéget,belebonyolódik értelmetlen vitákba és kijön ilyenkor ,az alacsony intelligenciája..és mindenki röhögi..ölre is kellett már mennem ez miatt egy taggal,mégse hagyhatom,h a jelenlétemben alázzák...pedig,am megérdemli...

Amolyan, imádnivaló bolond.....

2012. júl. 26. 20:45
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

16: Nem a 14 vagyok, de nekem például az összes eddigi főnököm nő volt. És én is vezető beosztásba dolgozom (bár picit idősebb vagyok a 14-nél).

A jellemző eddig inkább az volt (tapasztalat), hogy férfi főnök esetén sok esetben bedugták a pozícióra valamelyik rokon, ismerős "síkhülye" kisfiát, aki elüldögélt a főnöki székben, miközben a beosztottak megcsináltak mindent helyette.

Ezért a sok értelmes csaj elesett az állástól. Én sem jutok be egy helyre, ha nincs vezetőváltás, és nem női főnök kerül oda, mert az előző, a férfi sosem vett fel nőket.

19/31 anonim ***** válasza:
83%
16-os, nekem nem tűnik egy térdelős fajtának a 14-es válaszoló így első olvasásra, de hát mindenki magából indul ki. :)
 20/31 anonim ***** válasza:
Kérdező: ezt neked kell tudnod. Én diplomás nőként például nem igénylem, hogy mindenben olyan jó, "okos" legyen a társam (különben is sok dolog érdekel), de az igenis vonzó, ha értelmes, ha nem nevetnek rajta, nem "éget", meg lehet vele jelenni. :)
2012. júl. 26. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!